:arrow Фолксваген Фолклорен Събор Узана 22-23.08.2025: Важна информация!

Съвет относно сервиз за гуми във Велико Търново

Оплачете се от неграмотни майстори или похвалете някой, който си разбира от работата ... Споделете от къде купувате части за вашят VW
Потребителски аватар
wassilzaza
Автомобил:
Двигател:

Съвет относно сервиз за гуми във Велико Търново

Мнениеот wassilzaza » Сря 28 мар 2012 10:56

Здравете колеги, имам следния въпрос. Този уикенд ще посетя колегата Baspower в с.Казичене за изправяне на джантите и за заварка на една от тях. Понеже чакам 4 нови гуми от Германия, които по всяка вероятност ще дойдат другата седмица поради непредвидено забавяне и ще се наложи гумите да ги монтирам във Велико Търново. Живея там отскоро и непознавам много града, но един приятел ми препоръча сервиза за гуми, който се намира на входа на града, идвайки от София, точно преди първото кръгово движение в дясно. Трябва ми някой човек, които да ми монтира гумите качествено без проблеми, понеже джантите са боядисани и за едно лято вече ги одраскаха доста като са ми монтирали гуми в Ловеч, но и одрасканата боя ще бъде ремонтирана. Очаквам преложение за качествен сервиз за гуми във Велико Търново.
Благодаря предварително на отзовалите се колеги!
Поздрави!

Потребителски аватар
Layman
Автомобил:
Двигател:

Re: Съвет относно сервиз за гуми във Велико Търново

Мнениеот Layman » Сря 28 мар 2012 11:55

Аз също съм ползвал споменатата гумаджийница/сервиз на входа. Но като се замисля - там са доста много хора (поне 8-10) и са претрупани от работа - влизат, излизат, балансират...

Преди ползвах едни момчета под спортната зала. Под спортната зала има един паркинг на 2 етажа - 2 етаж е открит, отдолу е закрит. Там, над тенискортовете са те. Не повече от 4 души са и е съвсем нормално да влезнеш при тях и да говориш - предупредиш за притесненията си. Смятам, че ще ти обърнат внимание. :да:

Потребителски аватар
wassilzaza
Автомобил:
Двигател:

Re: Съвет относно сервиз за гуми във Велико Търново

Мнениеот wassilzaza » Съб 31 мар 2012 21:33

Благодаря колега, все пак имам още една седмица да събера мнения, ако има някой с големи джанти във Велико Търново.

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”