Автосервиз Лари Младост 1А до бензиностанция ЕКО Мнение( - )

Оплачете се от неграмотни майстори или похвалете някой, който си разбира от работата ... Споделете от къде купувате части за вашят VW
Потребителски аватар
Ugeorge
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Автосервиз Лари Младост 1А до бензиностанция ЕКО Мнение( - )

Мнениеот Ugeorge » Сря 28 мар 2012 12:54

Здравейте Колеги,

Поради ред причини исках да направя реглаж на предния мост на Голфа, след който можеше да се наложи смяна на магаре. Попаднах на ваучер за реглаж за 10лв в Младост 1А до бензиностанция ЕКО сервиз Лари (Larry). Много ми е близо до работа и реших да отида. Реглажа беше от старите с връвчиците, но за моите цели щеше да свърши някаква работа. Оказа се обаче, че майстора е оставил маншона на рейката осукан след реглажа maikomila и на първия по-остър завой маншона се скъса. С много разправии от сервиза се навиха да ми дадат 20лв за да си ремонтирам счупените неща, просто се отказах да споря за глупости. Препоръката ми е ако изобщо отидете там, гледайте маистора в ръцете и НИКОГА не си оставяйте колата без надзор. Дано няма други опарени.

Потребителски аватар
filipov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Автосервиз Лари Младост 1А до бензиностанция ЕКО Мнение( - )

Мнениеот filipov » Съб 03 ное 2012 17:32

Колега, благодаря за мнението.
Тъкмо щях да купя валчер за реглаж и си викам "-Я да проверя за мнения в нет -а как работят в сервиза." На мен ми е доста далеч и добре, че проверих преди да се "абонирам" за неприятности :beer

Потребителски аватар
bulaki
Автомобил: VW Passat B8 variant Hight Line
Двигател:
Контакти:

Re: Автосервиз Лари Младост 1А до бензиностанция ЕКО Мнение(

Мнениеот bulaki » Вто 05 фев 2013 17:52

Аз преди около година си оставих колата за смяна на преден лагер.Оставих колата там защото нямаше къде на друго място да свърша тази процедура,а вече беше много наболял въпроса и за мой късмет само там можеха да мисвършат работа веднага.
Взех си колата,лагера сменен, но олигофрените ми скъсали маншона на карето.Побеснях защотоговидях,че хвърля грес като се поотопли времето,защото дупката беше малка.
Та и моя съвет е да не ходите там

Потребителски аватар
maerto
Автомобил: VW Golf 4 2001
Двигател: 1.6 16V AUS

Мнениеот maerto » Сря 03 апр 2013 8:24

Аз останах доволен,смених мека връзка в "Лари"за 30 мин.момчто ми я смени,45лв.ми излезе с труда.Но да отбележа,сервиза и ауспусите са отделно, нищо че са с едно име.В сервиза може да са палачори ,но момчето на ауспусите работи добре!

martin78
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот martin78 » Вто 21 май 2013 11:46

На мен първият път ми смениха лагер и вътрешни карета и останах супер доволен .След това ходих за пълно обслужване -ангренаж,ремъци ,ролки и не съм имал проблем . :icon_razz :th_up Момчетата са супер готини

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”