:arrow Фолксваген Фолклорен Събор Узана 22-23.08.2025: Важна информация!

Сервиз в София?

Оплачете се от неграмотни майстори или похвалете някой, който си разбира от работата ... Споделете от къде купувате части за вашят VW
Потребителски аватар
overthetop
Автомобил:
Двигател:

Сервиз в София?

Мнениеот overthetop » Чет 29 мар 2012 9:13

здравейте,

трябва да сменям масло и филтри на Санта Фе 2001 дизел. Препоръчайте ми читав сервиз в София където си разбират от работата. Какво ви е мнението за КОЛОС и ВЕЛИКАР?

Потребителски аватар
MITKO_DVD
Автомобил: Passat B4
Двигател: 2E 1994
Контакти:

Re: Сервиз в София?

Мнениеот MITKO_DVD » Чет 29 мар 2012 9:19

overthetop написа:здравейте,

трябва да сменям масло и филтри на Санта Фе 2001 дизел. Препоръчайте ми читав сервиз в София където си разбират от работата. Какво ви е мнението за КОЛОС и ВЕЛИКАР?

Инд Комерс кво им е бре колега :screwy :screwy :screwy :screwy

само смяна ли ще искаш или + масло и филтър,ако е така ще го смениш за някъде към :115лв. с 5л. масло :idea:

Потребителски аватар
overthetop
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот overthetop » Чет 29 мар 2012 9:24

MITKO_DVD написа:
overthetop написа:здравейте,

Инд Комерс кво им е бре колега :screwy :screwy :screwy :screwy

само смяна ли ще искаш или + масло и филтър,ако е така ще го смениш за някъде към :115лв. с 5л. масло :idea:

Нищо им няма. Струва към 400 лв със отстъпките. Викаш да им занеса масло ли?

Потребителски аватар
Haralampi
Автомобил: VW Golf 4 - 2002
Двигател: 1.6 16V - AZD

Мнениеот Haralampi » Чет 29 мар 2012 9:25

За масло и филтри чак "да си разбират от работата" ..... за това не е нужно висше :))

За подобно нещо бих ти препоръчал да отидеш в най-близкия сервиз. Не е нужно да търсиш специален за едното масло ;)

Ако имаш по-специфичен или сериозен проблем, тогава е друго...

Потребителски аватар
overthetop
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот overthetop » Чет 29 мар 2012 9:28

Haralampi написа:За масло и филтри чак "да си разбират от работата" ..... за това не е нужно висше :))

За подобно нещо бих ти препоръчал да отидеш в най-близкия сервиз. Не е нужно да търсиш специален за едното масло ;)

в най-близкия сервиз повече и гумите няма да си напомпя!

Потребителски аватар
overthetop
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот overthetop » Чет 29 мар 2012 9:32

кажете все пак за КОЛОС и ВЕЛИКАР дали имате впечатления не само за масло и филтри но като качество на работата като цяло?

Потребителски аватар
Haralampi
Автомобил: VW Golf 4 - 2002
Двигател: 1.6 16V - AZD

Мнениеот Haralampi » Чет 29 мар 2012 9:32

overthetop написа:
Haralampi написа:За масло и филтри чак "да си разбират от работата" ..... за това не е нужно висше :))

Не вярвам причината за това да е "грешна" смяна на масло ;)
Мисълта ми бе, че това е толкова фундаментално нещо, че трябва да си пълен идиот да не можеш да го направиш в сервизни условия (и такива има разбира се). Чак специален сервиз....

Но ако държиш на нещо изпитано, мога да ти препоръчам Ем Комплект на околовръстното. Колата се поддържа от известно време насам само там и съм изключително доволен.

Е... това казано - единия път действително сипаха повече масло отколкото трябваше та псоле двигателя го изплю :D ама им простих. Иначе са безупречни.

Потребителски аватар
overthetop
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот overthetop » Чет 29 мар 2012 9:43

Haralampi написа:
overthetop написа:

Не вярвам причината за това да е "грешна" смяна на масло ;)
Мисълта ми бе, че това е толкова фундаментално нещо, че трябва да си пълен идиот да не можеш да го направиш в сервизни условия (и такива има разбира се). Чак специален сервиз....

Но ако държиш на нещо изпитано, мога да ти препоръчам Ем Комплект на околовръстното. Колата се поддържа от известно време насам само там и съм изключително доволен.

Е... това казано - единия път действително сипаха повече масло отколкото трябваше та псоле двигателя го изплю :D ама им простих. Иначе са безупречни.

то е ясно че по елементарно нещо от това сигурно няма да се наложи да правиш в сервиз но нека да не разчитам на късмета :)

Потребителски аватар
dlug
Автомобил: Passat B5.5 2003 1.9 TDI
Двигател: AVB

Мнениеот dlug » Чет 29 мар 2012 13:13

Общо взето е елементарно. Когато обаче ти прецакат пробката и после трябва да сваляш картер заради това вече няма да мислиш така mhihi
Аз сменям често масло (на служебните коли) при масларите до 66 у-ще в овча купел. Има надпис Кастрол. Доволен съм до сега

Потребителски аватар
santo_trafficante
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот santo_trafficante » Чет 29 мар 2012 18:27

dlug написа:Общо взето е елементарно. Когато обаче ти прецакат пробката и после трябва да сваляш картер заради това вече няма да мислиш така mhihi
Аз сменям често масло (на служебните коли) при масларите до 66 у-ще в овча купел. Има надпис Кастрол. Доволен съм до сега

Цеци се казва момчето което бачка там. Много точни :D

Иначе в ИНД работи един Митьо ча@*%@%а и ше те оправи mhihi Също е много точен :D

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”