здравейте,
трябва да сменям масло и филтри на Санта Фе 2001 дизел. Препоръчайте ми читав сервиз в София където си разбират от работата. Какво ви е мнението за КОЛОС и ВЕЛИКАР?

Сервиз в София?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
- overthetop
- Автомобил:
- Двигател:
- MITKO_DVD
- Автомобил: Passat B4
- Двигател: 2E 1994
- Контакти:
Re: Сервиз в София?
overthetop написа:здравейте,
трябва да сменям масло и филтри на Санта Фе 2001 дизел. Препоръчайте ми читав сервиз в София където си разбират от работата. Какво ви е мнението за КОЛОС и ВЕЛИКАР?
Инд Комерс кво им е бре колега

само смяна ли ще искаш или + масло и филтър,ако е така ще го смениш за някъде към :115лв. с 5л. масло

- overthetop
- Автомобил:
- Двигател:
MITKO_DVD написа:overthetop написа:здравейте,
Инд Комерс кво им е бре колега![]()
![]()
![]()
![]()
само смяна ли ще искаш или + масло и филтър,ако е така ще го смениш за някъде към :115лв. с 5л. масло
Нищо им няма. Струва към 400 лв със отстъпките. Викаш да им занеса масло ли?
- Haralampi
- Автомобил: VW Golf 4 - 2002
- Двигател: 1.6 16V - AZD
За масло и филтри чак "да си разбират от работата" ..... за това не е нужно висше
)
За подобно нещо бих ти препоръчал да отидеш в най-близкия сервиз. Не е нужно да търсиш специален за едното масло
Ако имаш по-специфичен или сериозен проблем, тогава е друго...

За подобно нещо бих ти препоръчал да отидеш в най-близкия сервиз. Не е нужно да търсиш специален за едното масло

- overthetop
- Автомобил:
- Двигател:
Haralampi написа:За масло и филтри чак "да си разбират от работата" ..... за това не е нужно висше)
в най-близкия сервиз повече и гумите няма да си напомпя!
- overthetop
- Автомобил:
- Двигател:
кажете все пак за КОЛОС и ВЕЛИКАР дали имате впечатления не само за масло и филтри но като качество на работата като цяло?
- Haralampi
- Автомобил: VW Golf 4 - 2002
- Двигател: 1.6 16V - AZD
overthetop написа:Haralampi написа:За масло и филтри чак "да си разбират от работата" ..... за това не е нужно висше)
Не вярвам причината за това да е "грешна" смяна на масло

Мисълта ми бе, че това е толкова фундаментално нещо, че трябва да си пълен идиот да не можеш да го направиш в сервизни условия (и такива има разбира се). Чак специален сервиз....
Но ако държиш на нещо изпитано, мога да ти препоръчам Ем Комплект на околовръстното. Колата се поддържа от известно време насам само там и съм изключително доволен.
Е... това казано - единия път действително сипаха повече масло отколкото трябваше та псоле двигателя го изплю

- overthetop
- Автомобил:
- Двигател:
Haralampi написа:overthetop написа:Haralampi написа:За масло и филтри чак "да си разбират от работата" ..... за това не е нужно висше)
Не вярвам причината за това да е "грешна" смяна на масло![]()
Мисълта ми бе, че това е толкова фундаментално нещо, че трябва да си пълен идиот да не можеш да го направиш в сервизни условия (и такива има разбира се). Чак специален сервиз....
Но ако държиш на нещо изпитано, мога да ти препоръчам Ем Комплект на околовръстното. Колата се поддържа от известно време насам само там и съм изключително доволен.
Е... това казано - единия път действително сипаха повече масло отколкото трябваше та псоле двигателя го изплюама им простих. Иначе са безупречни.
то е ясно че по елементарно нещо от това сигурно няма да се наложи да правиш в сервиз но нека да не разчитам на късмета

- dlug
- Автомобил: Passat B5.5 2003 1.9 TDI
- Двигател: AVB
Общо взето е елементарно. Когато обаче ти прецакат пробката и после трябва да сваляш картер заради това вече няма да мислиш така
Аз сменям често масло (на служебните коли) при масларите до 66 у-ще в овча купел. Има надпис Кастрол. Доволен съм до сега

Аз сменям често масло (на служебните коли) при масларите до 66 у-ще в овча купел. Има надпис Кастрол. Доволен съм до сега
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
dlug написа:Общо взето е елементарно. Когато обаче ти прецакат пробката и после трябва да сваляш картер заради това вече няма да мислиш така![]()
Цеци се казва момчето което бачка там. Много точни

Иначе в ИНД работи един Митьо ча@*%@%а и ше те оправи

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”