:arrow Фолксваген Фолклорен Събор Узана 22-23.08.2025: Важна информация!

ХААС - 60 ЕООД - Това ли е официалния сервиз на VW w Пловдив

Оплачете се от неграмотни майстори или похвалете някой, който си разбира от работата ... Споделете от къде купувате части за вашят VW
Потребителски аватар
S_T_I_N_G
Автомобил: GOLF 4 1.8 T
Двигател: AGU GU GU GUUUUUU

ХААС - 60 ЕООД - Това ли е официалния сервиз на VW w Пловдив

Мнениеот S_T_I_N_G » Чет 05 апр 2012 5:51

ХААС - 60 ЕООД
бул. „България” 121
4003 Пловдив
Сервиз
тел.:
032 950976
факс:
032 967528
haas_service@abv.bg

Днес ще огледам 2 колички :) и не знаех само това ли е ?

Потребителски аватар
brabus
R-циклопедист на VW
R-циклопедист на VW
Автомобил: Golf II GTI PB A4 Avant 1.8 TQ
Двигател: 1991 2003
Контакти:

Re: Това ли е официалния сервиз на VW w Пловдив

Мнениеот brabus » Чет 05 апр 2012 6:07

Тези са :да:
ПОРШЕ ПЛОВДИВ АУДИ
ул. „Пазарджишко шосе” №82A
4000 Пловдив
тел.: 032 953330
факс: 032 953380
e-mail: audi_plovdiv@porschebulgaria.bg

Потребителски аватар
S_T_I_N_G

Мнениеот S_T_I_N_G » Чет 05 апр 2012 6:08

тенкю :) :beer :drunk :drinking:

Потребителски аватар
radotom
Модератор
Модератор
Автомобил: Passat B6
Двигател: CBBB

Мнениеот radotom » Чет 05 апр 2012 7:39

Цъ, Брабусе.
ХААС са официалния за региона.
Порше-Бг са на 40м от тях, но за Пловдивски регион представят само АУДИ.

Потребителски аватар
kn9453
Автомобил:
Двигател: AHF 99

Мнениеот kn9453 » Чет 05 апр 2012 20:33

S_T_I_N_G написа:ХААС - 60 ЕООД
бул. „България” 121
4003 Пловдив
Сервиз
тел.:
032 950976
факс:
032 967528
haas_service@abv.bg

Днес ще огледам 2 колички :) и не знаех само това ли е ?

Това е най-смешния сервиз на марката :063:
Имам тема от преди години сега не мога да я открия.Мога да разкажа такива неща за тях че ще паднете от смях.Дано нещата да са се променили от тогава,НО не вярвам!!!

Потребителски аватар
S_T_I_N_G

Мнениеот S_T_I_N_G » Чет 05 апр 2012 20:37

да и аз не останах много очарован някакви надути и малко надменни бяха :(
А този които е "ПРИЕМчИК" питам го може ли да ми кажеш как е съединителя ?
Отговора Аз работя на компютар натискам педала пускам педала колата тръгва :) хаха maikomila малко ме стресира
Беше един такъв се едно не ступва по земята или понеже количката ми не е туарег или не знам си какъв нов модел ама нямаше как и къде да се провери :( това си е и та така
тотална цена от диагностика проверка на климатроник 84 лв ....... какво да се прави :)
Колата която гледах има печати за преглед в сервизи на VW в чужбина но няма история много страно беше това някой да може да каже мнение по този вупрос ? scare

Потребителски аватар
kn9453
Автомобил:
Двигател: AHF 99

Мнениеот kn9453 » Пон 09 апр 2012 8:18

S_T_I_N_G написа:да и аз не останах много очарован някакви надути и малко надменни бяха :(
А този които е "ПРИЕМчИК" питам го може ли да ми кажеш как е съединителя ?
Отговора Аз работя на компютар натискам педала пускам педала колата тръгва :) хаха maikomila малко ме стресира
Беше един такъв се едно не ступва по земята или понеже количката ми не е туарег или не знам си какъв нов модел ама нямаше как и къде да се провери :( това си е и та така
тотална цена от диагностика проверка на климатроник 84 лв ....... какво да се прави :)
Колата която гледах има печати за преглед в сервизи на VW в чужбина но няма история много страно беше това някой да може да каже мнение по този вупрос ? scare

Ако на "приемчика" му беше дал 20лв. поне си щял да го "свалиш на земята". Това обаче няма да промени отношението към проблема на автомобила ти! Защото толкоз могат.... в този сервиз.
А относно "историята" няма такава защото сервизната книжка е направена в България от родните ни джамбази.
Тук в (Кн) има печатница и ги печатат (сервизните книжки) на място, имат и печати само ги попълват и ги слагат в колите.

Потребителски аватар
juve
Автомобил: Pasat B3-Seat Leon TDI
Двигател: AAZ - ALH

Мнениеот juve » Съб 14 апр 2012 14:05

някакви надути и малко надменни бяха :(

Това мисля е есенцията ...ако не си баровец с нов автомобил от високият клас.... :idea:

Ilia1977
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ilia1977 » Чет 19 апр 2012 14:41

Преди година си купих нов Голф 6 и съм супер доволен от автомобила, наложи ми се само веднъж по щета да посетя сервиза и съм много доволен. Колкото до приемчиците, аз познавам единият Пламен, тои може да е по сепнат, но си разбира от работата що се отнася до техническата част, колкото до този другият не го знам но ми се вижда леко шантав. Преди карах 4-ка и съм клиент на сервиза от 5 години, мога да посъветвам ако ви се наложи да ходите там да се консултирате с Пламен, но не очаквайте чудеса, ако не сте готови да се бръкнете за части, просто това е оторизиран сервиз и много от нещата, които се правят в другите там не ги правят. И във Стефанов където ми е служебния Опел е същото, само смяна на ново, това е, там пък за какво иде реч бедна ви е фантазията, ама в тая криза няма на къде, всички ще ремонтират :)

nedialko_vento
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nedialko_vento » Чет 19 апр 2012 16:58

Това е официалния сервиз да, и аз подкрепям колегата над мен, внимавай на кои от приемчиците попадаш, че някои са големи шматки, аз лично се познавам с едно от момчетата казва се Мартин, той отговаря за бояджийно но на мен винаги съдейства като ми се гледа колата във сервиза, и съм доволен. На мен поне винаги ми обръщат внимание даже ми я миеха винаги като си я получавах. Вентото замина вече де, имам си ново Поло, и още не е влизало във сервиз, но ако се наложи той е човека. Просто за информация, ако не ти се дава пара не ходи там щото наистина рядко се наемат да ремонтират някоя част и се налага да се спасяват, но като цяло за диагностика са стабилни. И да питам Ilia1977 за Стефанов. Какво против имаш пък срещу този сервиз? И аз имам служебно Aveo и там съм много доволен. Имат програма за алтернативни части, на която цената за ремонт ти идва на половина. Ама айде, че това не е форум за Опел :)

Ilia1977
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ilia1977 » Пон 23 апр 2012 9:41

Благодаря за съвета ще знам за напред. Колкото до Опела, там имам много какво да разказвам, но ще ти го спестя. Колкото до алтернативните части, аз доколкото знам във всички представителни сервизи имат такива програми, така че не е някаква новост. А за въпросният сервиз, ще го ползвам докато мога, и имам гаранция, даже съм платил за 4 години, а като поостарее Голфетата ще търся някаква алтернатива, дай боже съм си купил някакъв нов Туарег дотогава :)

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”