:arrow Фолксваген Фолклорен Събор Узана 22-23.08.2025: Важна информация!

Добър автотапицер в Бургас

Оплачете се от неграмотни майстори или похвалете някой, който си разбира от работата ... Споделете от къде купувате части за вашят VW
Jijo_M
Автомобил:
Двигател:

Добър автотапицер в Бургас

Мнениеот Jijo_M » Съб 05 май 2012 16:58

Тавана на колата ми вече тотално се отлепи и искам да закарам някъде колата да го претапицират, порових из нета, но не открих информация за добър майстор правил тавани в Бургас. Моля нека някой колега който е правил такава процедура в Бургас да сподели кой майстор е ползвал и ако може да постне някоя снимчица. Видях добри отзиви за тапицерите на ул. Калоян там съм правил седалки, добре се справиха. Виждал съм и волани правени от тях също много добри, но не знам дали правят тавани и как се справят. На приятел с Голф 3 един тапицер му прави тавана, но не се справи, тавана е на точки и плата под сенниците не е добре залепен. Преди години се чуваха добри отзиви за някакъв тапицер в двора на автокъщите, но не знам дали още е там.

Jijo_M
Автомобил:
Двигател:

Re: Добър автотапицер в Бургас

Мнениеот Jijo_M » Пон 07 май 2012 14:05

Колеги направиха ми тавана, получи се много добре, тапицера е този от автокъщите, цената е 130 лв. с монтаж демонтаж и т.н. Майстора се казва Георги докато си взимах колата беше направил още 3 тавана, на една четворка, на ауди А4 и А3. Ако колата е с люк цената е 150 лв. Не го попитах какво лепило използва ,но за съжаление видях в коша една празна кутия от Хелмевект дано да не го ползва за таваните.Иначе спазва всичко което сте описали в темата оставя повече плат по края.

Потребителски аватар
I4o_naskov
Автомобил:
Двигател:

Re: Добър автотапицер в Бургас

Мнениеот I4o_naskov » Вто 05 юни 2012 17:50

И аз съм чувъл добри отзиви за него :да:

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”