мнение за лагери koyo
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
- vvveno 19td
- Автомобил:
- Двигател:
мнение за лагери koyo
предстои ми да сменям задни лагери на вентото и в магазина ми препоръчват koyo.искам да знам дали някой ги е пробвал и какви са му отзивите за марката
- persiii11
- Автомобил: Vw Golf 4
- Двигател: AKL 1999
Re: мнение за лагери koyo
Koyo Seiko Co., Ltd. и Toyoda Machine Works, Ltd. се обединяват на 1 Януари 2006 и дават началото на JTEKT Corporation. JTEKT навлиза в бизнеса с производството на лагери за автомобили, но цели да спечели доверието и високите очаквания на клиентите в по-широка сфера на дейност.
Инженерните и производствените възможности на JTEKT варират от супер големи лагери с диаметър 7 метра до миниатюрни лагери с вътрешен диаметър 1 милиметър.
JTEKT Corporation е сертифицирана по ISO/TS 16949 и 14001 във всичките си осем локални фабрики.
Японски лагери !! перфектно качество аз смених лагерите на генератора още нямам проблеми !!
Инженерните и производствените възможности на JTEKT варират от супер големи лагери с диаметър 7 метра до миниатюрни лагери с вътрешен диаметър 1 милиметър.
JTEKT Corporation е сертифицирана по ISO/TS 16949 и 14001 във всичките си осем локални фабрики.
Японски лагери !! перфектно качество аз смених лагерите на генератора още нямам проблеми !!
- deversant
- Автомобил:
- Двигател:
Не са зле,японски са.Сложих един такъм в скоростната кутия беше лагер за задно колело,не беше точният лагер за първичният вал.Но все пак беше 12лв,оригинален Timken беше 48лв в ауто +
Както и да е,издържа 25 000км.Та смятам,че са свестни лагери.Според мен вземай,нека и колегите който са слагали Koyo на предно/задно колело споделят мения,че ще са по обективни от моето!
Както и да е,издържа 25 000км.Та смятам,че са свестни лагери.Според мен вземай,нека и колегите който са слагали Koyo на предно/задно колело споделят мения,че ще са по обективни от моето!
-
- Автомобил: BORA 1.6 16V
- Двигател: AUS 2000
Средна хубост.Качествени лагери-SKF и FAG.
- nebeto
- Автомобил: VW Passat B4 1.9TDI
- Двигател: AFN 1996
apolon написа:Средна хубост.Качествени лагери-SKF и FAG.

аз ползвам на FAG и съм доволен.Все пак нашите VW и Auodi от завода излизат с FAG от там си направи сметката.
- vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
apolon написа:Средна хубост.
говорите наизуст...
KOYO са много качествени лагери, малко известни и БЕЗ ментета! цената им е толкова ниска, че правенето на лошокачествени ментета се обезсмисля... хитро.
използвал съм ги в тежки индустриални машини и в коли и винаги съм оставал доволен.
лагера е не по лош от СКФ или ФАГ, с тази разлика, че гарантирано е истински. независимо откъде го купувате...

- vvveno 19td
- Автомобил:
- Двигател:
колеги днес реших да заложа на изпробаното и си взех фаг.пак колко ще карат нз
- vasstop
- Гадфадъ'
- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
От 90% от мненията по-горе ти казват, че лагерите koyo са добри, но ти все пак реши да си вземеш други.vvveno 19td написа:колеги днес реших да заложа на изпробаното и си взех фаг.пак колко ще карат нз
Звучи ми като да влезеш в магазина и да питаш добър ли е пълнозърнестия хляб, и като ти кажат, че е по-добър от другия, ти все пак да си вземеш бял, понеже бил изпробван.

Само не разбрах, защо въобще си направи труда да питаш...
П.С> Нарочно оставям темата отключена за бъдещи отзиви за лагери koyo.
-
- Автомобил: Golf Mk4
- Двигател: AGU
Абе има koyo и koyo. В един вносител на лагери ми дават лагер на цена ~50лв, в другия ми дават същия лагер на цена ~100лв. Имахме връзки към този с по-скъпите лагери и точно те ми обясниха, че има koyo и има koyo
. Различавали се по това как е направен надписа, ама не помня какво точно беше.
Едното място с лагер май беше Снабтех, другото Бултех. Или нещо подобно.
Иначе т'ва го разбрах след като взех от по-евтините koyo. То за suzuki нямаше вариант читав на друг производител. 10 000км за сега и се държи добре
.

Едното място с лагер май беше Снабтех, другото Бултех. Или нещо подобно.
Иначе т'ва го разбрах след като взех от по-евтините koyo. То за suzuki нямаше вариант читав на друг производител. 10 000км за сега и се държи добре

- batko_miro
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: CHGA 2010
Трябваше да си вземеш KOYO.
KOYO, NSK, NTN са с качество много по-високо от фагове и магове на нашия пазар
KOYO, NSK, NTN са с качество много по-високо от фагове и магове на нашия пазар

- juve
- Автомобил: Pasat B3-Seat Leon TDI
- Двигател: AAZ - ALH
навремето слагах такива на перални, кафемелачаки, вентилатори ( промишлени) - бяха си много хубави, ама после някак си позачезнаха поне от някои магазин...не знам защо... 

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”