Ами да споделя и моя опит от този сервиз (Младост 2). В събота (25 август) гумаджията докато лепи поредната спукана гума ми каза, че заден ляв амортисьор не е като хората да го погледна. Година и девет месеца преди това съм сменил всички амортисьори и тампони в Д&Н с нови "оригинални" BOGE. Това, че имаше още час и половина до края на работния им ден и нямаше нито една кола в сервиза не им попречи да ме върнат за понеделник. В понеделник сутрин все пак ме качиха на шок тестера и направихме тестовете. Въпросния амортисьор както се очакваше влиза в жълтото на диаграмата (другите "оригинални BOGE-та" са на ръба на жълтото) и момчето казва "Ами заден ляв е за смяна, ама то и другите са позаминали" (Версия 1). Следва отговора ми, че те са гаранционни и тук изражението му се промени тотално. Трябвало да се говори с шефа му, който до четвъртък така и не открих и само по телефона ме уверяваше как на следващият ден ще погледне за какво става дума. В последствие шефа излезна в отпуск и друг ми каза, че смяна (независимо дали е ГАРАНЦИОННА) се правело само ако е в червената област (Версия 2).
В крайна сметка се оказах поредния излъган и разиграван 1 седмица от поредната некоректна фирма в БГ предлагаща "оригинални" части, които не могат да изкарат 22000 км.

НИКОГА ПОВЕЧЕ В Д&Н !!!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
-
- Автомобил: