Търси се Читав майстор в Казанлък

Оплачете се от неграмотни майстори или похвалете някой, който си разбира от работата ... Споделете от къде купувате части за вашят VW
Потребителски аватар
gencho12
Автомобил:
Двигател:

Търси се Читав майстор в Казанлък

Мнениеот gencho12 » Пон 17 сеп 2012 17:12

Здравейте,питането ми е дали някой има контакт с някой читав майстор в Казанлък. Баща ми (заради когото пускам и темата) от година вече кара Passat 1,9 TDI и имал проблеми някакви с ходовата част - с каре ли и аз не знам какво точно. Преди няколко месеца му заведох Пасата тук в София на цялостен преглед на ходовата част и смениха от сервиза каквото намериха за нужно. Но не върви при всеки проблем да идва до София човека. Той си имал някакъв майстор но не бил доволен от него - след ремонт проблемите си оставали и т.н. Та въпроса е не само за спец по ходовата част а изобщо за човек ,на който да може да разчита.

Потребителски аватар
stefan4o
Автомобил: VW Jetta
Двигател: PN 1990+KR 1987
Контакти:

Re: Търси се Читав майстор в Казанлък

Мнениеот stefan4o » Пон 17 сеп 2012 17:15

Ако не му е много далеч бих препоръчал сервиз за ходова част в Стара Загора. Почти съм сигурен, че ще остане доволен :beer Ако има интерес - на лични, че да не правим реклама :wink:

Потребителски аватар
feikot
Автомобил: Passat B5
Двигател: AFN AVG

Re: Търси се Читав майстор в Казанлък

Мнениеот feikot » Пон 17 сеп 2012 17:22

Ако има нещо-пиши ми,каквото мога ще му оправям аз,карето не мога да му сменя,а и майстора ми (двамата имаме един сервиз) отиде в чужбина и сме замразили работата.Иначе добър майстор-зад Кирков,посока западното има една градинка,уличката след нея,която е глуха и излиза на изложбената зала,първата къща в ляво са майсторите,които им имам доверие.Ако иска да звънне да му обясня или на тебе по-обстойно.

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”