Търси се майстор на климатици в Бургас

Оплачете се от неграмотни майстори или похвалете някой, който си разбира от работата ... Споделете от къде купувате части за вашят VW
Потребителски аватар
b60_460
Автомобил: Passat B6 1.9 TDI
Двигател: BXE 2006

Търси се майстор на климатици в Бургас

Мнениеот b60_460 » Пет 10 май 2013 23:29

Здравейте колеги.Проблемът ми е следния:скоро си докарах Пасат Б6 и като се стопли и пуснах климата-няма никой насреща.Закарах го в сервиза , там го напълниха с фреон , сложиха и оцветител и ми казаха да дойда след 10ина дена да видят ако изпуска от някъде.Отивам аз и след няколко часа ми казват , че изпуска от компресора а там ремонт на компресор не извършват ами направо слагат нов и това ще ми струва над 1000лв. :eek Та въпросът ми към вас е:има ли читав майстор някъде из Бургас и някой имал ли е подобен проблем и евентуално да ме насочи ориентировъчно колко пари ще ми излезе ремонта?

Потребителски аватар
Alex_ace
Автомобил: Golf 4 1.6
Двигател: AKL

Re: Търси се майстор на климатици в Бургас

Мнениеот Alex_ace » Съб 11 май 2013 7:21

Колега , чувал съм , че в кв. Долно езерово има добър майстор на автоклиматици и са доволни от него но не му знам координатите.Разпитай - може някой и телефон да ти даде :)

Потребителски аватар
HOMEP OCEM
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот HOMEP OCEM » Съб 11 май 2013 7:40

I4o_naskov написа:Здравейте колеги незнам дали има пусната подобна тема,става въпрос за ремонт и обслужване на автоклиматици в Бургас,аз лично съм доволен от майстора в Горно Езерово казва се Горан :bowdown вече втора година ходя при него и съм доволен,направи ми обслужване на климатика и ми каза за слабите места специално за моя Сеат.Имаше доста коли който чакаха предимно от ВАГ групата така че всеки може да се увери сам,дано съм бил полезен :beer ето и телефон 0888-234-167 :beer

Потребителски аватар
b60_460
Автомобил: Passat B6 1.9 TDI
Двигател: BXE 2006

Мнениеот b60_460 » Съб 11 май 2013 9:21

Мерси за отговорите колеги.Чух и за майстор в района на стадион "Черноморец"-някой има ли информация за него?

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”