Добри газаджии във Варна!!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
- rokera671
- Автомобил:
- Двигател:
Добри газаджии във Варна!!
Споделете ,колеги ако имате добри впеатления от някои маистор!След много ходене по мъките ,един приятел ми препоръча този маистор и сега не мога да си позная колата!!Значи намира се по посока на автокъщите ,Владиславово.След като минеш вторият светофар в дясно се влиза към едни гаражи.Търсете Петю.Евала човека си разбира от работата,а преди това само ми вземаха парите.Дано да бъда полезен на някого.
- I4o_naskov
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Добри газаджии във Варна!!
Колега има един сервиз на ул.Подвис то4но до магазин СБА там работят добре момчетата дано ти свършат работа. 

- rokera671
- Автомобил:
- Двигател:
Ами отворих тази тема ,защото още като са ми монтирали газовото са объркали доста работи и от тогава съм по мъките.Два пъти ходих при тях и само плащах.Плочката е за 1,4 и доста работи не са направени както трябва,просто монтажа по този начин е бил много по лесен.Сега не мога да си позная колата ,но и вече знам ако имам проблеми къде да отида.
Колега, ще ми обясниш ли къде точно се намира този сервиз във Владиславово, че и аз доста проблеми имам с моята кола и само плащам без да има кой знае какъв резултат. Аз съм ходил при едно момче Иво и по твоите обяснения май става дума за същия сервиз (след светофара до дом на камиона караш още малко и след няколко метра има една жълта табела за газови уредби точно до един автосалон. Минава се по една пътечка покрай този салон и се завива после в ляво. Там има няколко сервиза, един от които е за газовите уредби). Това ли е мястото ? 

Как се казва този сервиз и от къде започва броенето на светофарите- първи е този под КАТ, втори до МЕТРО и т.н. или ?
- rokera671
- Автомобил:
- Двигател:
Значи ,в посока летището -излизаш от Варна .Имаш 2 светофара и много грозни дупки.След вторият светофар в дясно ,пише Автобазар.Влизаш смело навътре има едни фургони и напред ще видиш гаражите.Смятам ,че ше го намерите и ще търсите Петю.Извършват много други услуги и не видях някъде да пише газови уредби.Иво го знам ,и от там минах
Успех!!

- schmid
- Автомобил: Mk3
- Двигател: PL 1988
на Подвиз
-
- Автомобил: transporter 3 doka
- Двигател: ky 1987
- Контакти:
Станислав стоянов 0899907677 зад китайската стена успех
- PuShE_
- Автомобил: Passat 3b5
- Двигател: AFN 1997
- Контакти:
хм,за подвиз не съм съгласен,колата няколко пъти беше там и никакъв резултат с изключение на това че смених почти цялата газова система(ключ газ/бензин,газов и бензинов клапан,изпарител,профилактика сонда и тръбички) докато колата не спря да разботи на газ,и тогава трябваше 2 дена да проверявам всичко и накрая се оказа че след тройника се беше скъсал един маркуч,извинявай ама колата като се запалеше миришеше доста на газ,явно беше че има теч от някаде но за тях проблема беше в турския изпарител...повече няма да стъпя там

- Golf_1.6
- Автомобил:
- Двигател:
Невен от сервиз АртаКар (намира се зад затвора).
тел. 0899 010034
тел. 0899 010034
а аз съм много доволен от газаджиите по ул.мир към новия хлебозавод в дясно по баирчето.
Много съм доволен от себе си,при газАджии само на преглед ходя.
Карамфил 23 

Последна промяна от vladtod® на Пон 26 апр 2010 15:01, променено общо 1 път.
Аз съм доволен от момчетата на ул.Карамфил 23, мисля че се казва Вето газ сервиза.
- chakarov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
"Autogas 3000", бул."Христо Смирненски"147
Тел.0898 500 700
Дидо
Тел.0898 500 700
Дидо
- Iezekil
- Автомобил: Passat B4 Variant
- Двигател: ABS 94
Е, и днес четох тази тема и си вдигнах д-то и хайде Варна,дом на камиона и прочие.Един чичка и един чичка чирак,с биричка.Операцията беше смяна на изпарител.От Волтран минах на БРЦ.Всичко точно,тръгнах си и на другия край на Варна рекох да вдигна капака,че нещо стрелката на темп. заигра.Ами капачката беше отвита и антифриза съответно беше излязъл.Помня,че тоя докато ровеше я завих за всеки случай,ама явно я е отвъртял умника да обезвъздушава.
Иначе с майстора/белокосия и едър чичка/ си казахме точно по 2 лафа-колко?? И-еди що си.
Та това е,все се заричам да не ходя по сервизи ама ....
Питах да ми сложат и реле на помпата,изслушах една лекция че не било хубаво и толкоз.Сега ме е яд,че поне не купих реето и сам да си го сложа.
Иначе с майстора/белокосия и едър чичка/ си казахме точно по 2 лафа-колко?? И-еди що си.
Та това е,все се заричам да не ходя по сервизи ама ....
Питах да ми сложат и реле на помпата,изслушах една лекция че не било хубаво и толкоз.Сега ме е яд,че поне не купих реето и сам да си го сложа.
Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”