Здравейте колеги,
знам, че има много теми за спирачна течност и спирачна система, но не открих каквото ми трябваше и затова пускам нова тема (надявам се че не е проблем).
Въпросът ми е, днес ходих да си сменя спирачната течност на колата(Golf 4 1.6 16v BCB, 2003) профилактично, смениха я тръгнах си от сервиза и впоследствие забелязах, че във фактурата пише спирачна течност 0,1 л, цена 11.50 без ДДС. Дали това е просто написано така за да има нещо на фактурата или просто само са ми сменили спирачната течност в казанчето (едва ли спирачната система се задиволява само с 0.1 л). От форума знам, че доста колеги си сменят спирачната течност в Порше, така че ше се радвам да споделите нещо по темата.

Смяна на спирачна течност в Порше център
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
- chefo_
- Автомобил: vw golf 97 ubi
- Двигател:
Re: Смяна на спирачна течност в Порше център
100 грама има само в казанчето, ще ме извиниш че ще ти го кажа ама оная песен на димчоу- ши ги клатя. ... ако сия слушал това се е случило. Най ефтината течност струва 11 12 лева като това е цена за литър теч ост достатъчна за смяната на тази която е в системата ти... освена ако не сис със 2 4 или 6 бутални апарати които имат повече обем за попълване...... направи си проба отиди и ги накарай да ти отвият пробка от някой апарат, ако текне гняз черна като катран значи да ти налеят без пари и да ти обезвъздушат и си стой там да гледаш... това мога да те посъветвам!
Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”