Стъклоподемник части - може да ви помогне

Оплачете се от неграмотни майстори или похвалете някой, който си разбира от работата ... Споделете от къде купувате части за вашят VW
nortkele
Автомобил:
Двигател:

Стъклоподемник части - може да ви помогне

Мнениеот nortkele » Чет 20 юни 2013 7:54

Здравейте,
и аз да споделя с Вас - вече и аз съм горд собственик на WV Polo :icon_razz . Купихме го преди месец. Имаше един дефект - на предните две врати не работеха стъклата. Не се вдгаха или сваляха. Е не го видяхме на място като го купувахме - то това ни беше последна грижа. Да ама не. Тръгнахме щастливи с домочадието .Аз "щастлив пилот на самолет" а жената " GPS С ГРИМ " почна да гледа екстрите. Поиска да отвори прозореца - да ама не...можа. Проверих и моя - и той не. Врътнах колата и при продавача. Той ми казва - ами незнам защо така. Е ...номера. Опитах се да намеря майстор до оправи проблема - казва - мога да го оправя но имаш скъсани жила ... а те се намират трудно ... особенно по евтино. Е един месец ходене по мъките и накрая Еврика - намерих оазис с части за стъклоподемници - всичко. Звънкам им и казвам - да мина да си купя жилата които каза майстора . Оказа се, че са само онлаин и доставят по куриер. Викам им - и сега какво , ще чакам един месец да ги доставите ли. Не бях прав - на другия ден си ги получих в офиса на еконт. Олекна ми и сега всичко е в ред. Щеше да ми "поникне коса" докато ги намеря. То било много кът с тези части ... и реших да споделя и с Вас . Може на някой да му потрябва за ремонт.Да ме простят модераторите - нов съм- адреса е :

http://www.aliansbg.com/automall

Е до скоро- дано съм помогнал на някого

LSForce
Автомобил:
Двигател:

Re: Стъклоподемник части - може да ви помогне

Мнениеот LSForce » Съб 17 авг 2013 17:32

Приятелю жив и здрав да си! Поздрави от Пежо форума :)

Потребителски аватар
vucata
Автомобил: Ford Mondeo MK2
Двигател: 1.8TD 2000
Контакти:

Мнениеот vucata » Съб 17 авг 2013 18:48

Страхотно, благодаря много :th_up

Потребителски аватар
gogata1982
Автомобил: GOLF 3
Двигател: 1995 - 101
Контакти:

Мнениеот gogata1982 » Съб 17 авг 2013 19:15

интересно ...много благодаря колега може да се окаже изключително полезен сайта :beer

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”