Искам да Ви се уплача...
От 4 мес. имам книжка и от точно толкова карам кола-Голф 3-93 год. Всичко вървеше добре..докато колата не започна да прегрява...И познайте какво стана.
Отидох в един сервиз,уж на мой познат.Оставих колата,за да видят какво и има.Та така цял месец.Колкото пъти отидех,толкова пъти ми казваха че колата не приличала на кола-т.е.цулото табло било свалено и всичко на всичко била само с купе.След 2-та сед.казаха че ще шлайфат главата й...но в София представете си имало само едно единствено място,кадето се шлайфали глави на Голф-ове.Та така занесоха я и селд още 1 сед. ми казаха че трябва да купя нова глава...Цената и била много скъпа затова започнаха да търсят 2-ра употреба.Да, ама не.Не намериха.Побесняла на 3 сед. отидох да си взема колата която ми излезе около 1000 лв.Чичко майстор ми каза че не знаел от къде идва причината и я затворил.От цялото нещо излезе че от затварянето и отварянето на една кола ми взеха 1000 лв.Няма как дадох ги.Оплаках се на един друг мой познат.Слушай какво-Колата ми няма парно, не вдига температура..абе ужас.Човекът взе колата и я оправи.Тъпанарите му с тъпанари още при първия ремонт на колата за смяна на филтри, ремъци и масло..обърнали ремъка по обратен път..доколкото разбрах...та така не се правили двата кръга на охлаждане...Сега количката ми работи и аз много си я харесвам.Та искам да Ви кажа че най-накрая попаднах на майстор.Въпреки че миналия ден сменях бензиновата помпа с/у цената от 317 лв.Това е!Мерси че ме изслушахте!