Примекс София - Да, ама не!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Примекс София - Да, ама не!
Повлиян от статия за сервиз Примекс в предпоследния брой на списание "Автобилд" БГ, реших да се обадя и да попитам за цената за смяна на гуми.
Обявената по телефона цена ме удовлетвори и след принудителен лек офроуд /беше валял дъжд предния ден, а участък от единствения път до сервиза не е асфалтиран / ги открих - до Ботевградско шосе. Влизайки в стая, където ме посрещнаха пет- шест служителя зад компютри ми беше съобщена нова, с 20% по-висока цена за услугата.
Разбира се, че не се възползвах от "увеличението" и съм убеден, че всички мои приятели и познати няма да повторят грешката ми.
"." за мениджмънта на сервиз Примекс в София.
п.п. Ех "Автобилд" , "Автобилд" ....
Обявената по телефона цена ме удовлетвори и след принудителен лек офроуд /беше валял дъжд предния ден, а участък от единствения път до сервиза не е асфалтиран / ги открих - до Ботевградско шосе. Влизайки в стая, където ме посрещнаха пет- шест служителя зад компютри ми беше съобщена нова, с 20% по-висока цена за услугата.
Разбира се, че не се възползвах от "увеличението" и съм убеден, че всички мои приятели и познати няма да повторят грешката ми.
"." за мениджмънта на сервиз Примекс в София.
п.п. Ех "Автобилд" , "Автобилд" ....
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Примекс София - Да, ама не!
K написа:Какво за Аутобилд? Статията си е поръчкова, така че...
Много правилно, автобилд взимат пари за такива реклами, и не ги касае сервиза как работи и тем подобни работи!
Щом са ти обявили друга цена, взимаш си колата мяташ им оговорените пари, и другите да си ги спират от заплатите!
Много сервизи се оядоха, нали все пак и за тротоарните майстори трябва да има работа!
На мен така ме караха да си мия двигателя преди да почнели да работят по колата, и ги отсфирих едно хубаво, и вече забравих да ходя там!
-
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Нещо не ми се връзва на мен тази история
По телефона една цена на място друга

- Малко_Направен
- Автомобил: Mercedes W203
- Двигател: 270 CDI
Уважаеми колега,
аз лично съм служител на "Примекс" и искам да изясним следните неща:
-Ако си прав "Примекс" ще ти се реваншира
-Точно заради колега от нашия форум,изгонихме монтажник в София,зимата,заради 6 лв.,колегата,ако чете и се разпознае да си каже,ние се познаваме,ако го е срам ще кажа аз кой е и съм му много благодарен,че ни уведоми за всичко.Бъди сигурен,че след този случай всички много внимават.
-Имаш точно 2 мнения в този форум и едното ти е оплакването от "Примекс" София и то точно след статията за "Примекс" в Ауто Билд
-Сигурен ли си,че "Диана" не ти е леля,братовчедка,вуйна или чичо ти не е фалирал,заради "Примекс" или просто не работиш в конкурентна на "Примекс" фирма
-Оставям си телефона за пореден път в този форум,който толкова дълбоко уважавам и имам страшно много приятели тук,за да се чуем ако искаш,или Ти ми дай твоя,за да изясним нещата как са станали и да вземем наеобходимите мерки,съответно и да ти се реваншираме,ако си прав.
-Целият форум,винаги е ползвал отстъпки в "Примекс" и то не малки,но поради нежелание на някой модератори,никъде нищо не пише.Има хора,които са се възползвали от услугите ни и смея да твърдя,че са доволни.
-Сигурен ли си,че не ти казана цена без ДДС
Това е телефонът ми,ако имаш желание да изясним нещата,а не само да плюеш ми звънни или ми прати на ЛС твоя.Благодаря за разбирането.Поздрави!
0888922202 - Явор
-Точно заради колега от нашия форум,изгонихме монтажник в София,зимата,заради 6 лв.,колегата,ако чете и се разпознае да си каже,ние се познаваме,ако го е срам ще кажа аз кой е и съм му много благодарен,че ни уведоми за всичко.Бъди сигурен,че след този случай всички много внимават.
-Имаш точно 2 мнения в този форум и едното ти е оплакването от "Примекс" София и то точно след статията за "Примекс" в Ауто Билд
-Сигурен ли си,че "Диана" не ти е леля,братовчедка,вуйна или чичо ти не е фалирал,заради "Примекс" или просто не работиш в конкурентна на "Примекс" фирма
-Оставям си телефона за пореден път в този форум,който толкова дълбоко уважавам и имам страшно много приятели тук,за да се чуем ако искаш,или Ти ми дай твоя,за да изясним нещата как са станали и да вземем наеобходимите мерки,съответно и да ти се реваншираме,ако си прав.
-Целият форум,винаги е ползвал отстъпки в "Примекс" и то не малки,но поради нежелание на някой модератори,никъде нищо не пише.Има хора,които са се възползвали от услугите ни и смея да твърдя,че са доволни.
Това е телефонът ми,ако имаш желание да изясним нещата,а не само да плюеш ми звънни или ми прати на ЛС твоя.Благодаря за разбирането.Поздрави!
0888922202 - Явор
-
- Автомобил:
- Двигател:
Аз имам добро мнение за Примекс Русе.От там си закупих зимните гуми. 

- dragozow
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз им бях пуснал едно запитване за гуми. На следващия ден ми се обади човек и ми разясни подробно какво и на каква цена имат. Не купих от тях, но останах с положително впечатление.
Аз съм доволен от примекс, миналата година си купих сава 195/50/50 на доста сносна цена.
Освен това често става така, че служителите не знаят за дадена промоция
Освен това често става така, че служителите не знаят за дадена промоция
- Малко_Направен
Ще помоля някой модератор или да заключи темата или колегата,който се оплака да даде отговор в даден срок.Аз от страна на "Примекс" ЕООД съм дал отговор и все още чакам отсрещната страна.Благодаря предварително.
Малко_Направен написа:Уважаеми колега,
0888922202 - Явор
Аз ще взема отношение вместо колегата,които нападаш макар че темата е стара.Първо искам да уточня че като цяло впечатленията ми за Примекс са положителни,макар че си има и немалко недостатъци но то ги има навсякъде.Второ нямам нищо общо с Примекс.Както и Диана не ми е леля,и чичо ми не е фалирал-напротив много добре се оправя в условията на криза.Та по темата-казваш: ,,изгониХМЕ монтажник,,или ,,ако си прав фирмата ще ти се реваншира,,и др.в тоя смисъл.Понеже познавам добре висшите менажери във фирмата,познавам и собственика(а това са хората които могат ,,да изгонят колегата ти монтажник,,или да се ,,реваншират,,при някакво недоразумание станало по една или друга причина)Обаче името Явор от Търговище нищо не ми говори,а като ти чета поста звучиш като съдружник на собственика или пресаташе на фирмата,обвиняваш хората че имали само две мнения и едното било било за Примекс.Аз също имам 2-3 мнения и какво от това?????Нападаш човека с такава злоба само защо е изказал едно мнение на базата на действителен случай.Поста ти е най бруталната форма на натягане пред шефовете ти,с което обиждаш колегите които изказват личното си мнение(а форyма е за това-независимо че някои сме само 2 мнения до момента).Понеже казваш че си от Търговище а най близката база на Примекс до Търговище е тази в Шумен или Търново най вероятно работиш там,и звучи смешно да казваш ,,изгонихме монтажник от София,,-ти знаеш ли къде е София??? Между другото това е едно от слабите места на Примекс-да се толерират подобни хора-това определено пречи на бизнеса като цяло и създава напрежение между служителите. А във въпросната фирма работят и много съвестни и кадърни хора.
- Малко_Направен
Понеже сега прочитам поста Ти,нека да изясним нещата:
-не съм съдружник на никого,просто говоря от името на фирмата,поради липсата на други,които да отговорят
-винаги съм ползвал форума с цел да помогна на някого или да прочета нещо полезно тук,за това и споменавам за случая,в който колега от форума беше излъган
-Колегата,пуснал темата,ако иска да ми се обади,на никого от форума не съм отказал нищо и винаги съм съдействал
-Кой си Ти,че да Ти говори името ми нещо?И нужно ли е?
-Дали се натягам или не няма значение,важното е да няма излъгани,теб к'во те бърка,нали познаваш шефовете
-Какви хора се толерират?Познаваш ли ме?
-Наясно съм,че не аз трябваше да отговоря на колегата,но представяш ли си,аз му отговорих
-Като познаваш МЕНАЖЕРИТЕ,защо не им каза за въпросният случай,като го прочете и не се оплака от мен,че пиша така свойски за фирмата?Или и Ти си от онези,дето познават всички шефове и не говориш с простосмъртни...
-Точно чичо Ти пък на теб или леля Ти,много слабо ме интересуват,нека се справят хората,ама Ти как се справяш и що се хвалиш с чичо си?
София знам къде се намира,ходил съм 1 път,ама ти защо прие поста ми толкова лично,не разбрах,а и си доста по-злобен от мен в отговора си.Питаш мен какъв съм в "Примекс",че да се изказвам така,а не казваш ти какъв се падаш на този,който пусна темата,че да отговаряш вместо него.Клавиатурен боец за правда и разбирач от бизнес си и ти,като повечето във форумите,ама като трябва да действаш си нула.
-не съм съдружник на никого,просто говоря от името на фирмата,поради липсата на други,които да отговорят
-винаги съм ползвал форума с цел да помогна на някого или да прочета нещо полезно тук,за това и споменавам за случая,в който колега от форума беше излъган
-Колегата,пуснал темата,ако иска да ми се обади,на никого от форума не съм отказал нищо и винаги съм съдействал
-Кой си Ти,че да Ти говори името ми нещо?И нужно ли е?
-Дали се натягам или не няма значение,важното е да няма излъгани,теб к'во те бърка,нали познаваш шефовете
-Какви хора се толерират?Познаваш ли ме?
-Наясно съм,че не аз трябваше да отговоря на колегата,но представяш ли си,аз му отговорих
-Като познаваш МЕНАЖЕРИТЕ,защо не им каза за въпросният случай,като го прочете и не се оплака от мен,че пиша така свойски за фирмата?Или и Ти си от онези,дето познават всички шефове и не говориш с простосмъртни...
-Точно чичо Ти пък на теб или леля Ти,много слабо ме интересуват,нека се справят хората,ама Ти как се справяш и що се хвалиш с чичо си?
София знам къде се намира,ходил съм 1 път,ама ти защо прие поста ми толкова лично,не разбрах,а и си доста по-злобен от мен в отговора си.Питаш мен какъв съм в "Примекс",че да се изказвам така,а не казваш ти какъв се падаш на този,който пусна темата,че да отговаряш вместо него.Клавиатурен боец за правда и разбирач от бизнес си и ти,като повечето във форумите,ама като трябва да действаш си нула.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Примекс София
Здравейте всички..аз също работя в ПРИМЕКС,монтажник сам в една от базите..наистина както прочетох по горе в някои мнения..се случват и грешки понеже персоналът се увеличава постоянно,идват все по-млади момчета на работа..които се нуждаят от обучение и практика..няма спор стават грешки..фирмата наистина се реваншира за грешките..те се отстраняват и естествено щетите се заплащат от нас монтажниците..ние сме задължени на да работим бързо и качествено..но примерно както е в нашата база опашката винаги е много голяма и трябва да се изчиства максимално бързо,но естествено и ние сме хора като вас..изморяваме се и в края на работният ден не можем да работим с такова темпо с което сме работи при началото на денят и тогава в миг на разсеяност може да се случи така че да се скъса гума или да се завие болт на криво,повредата се отстранява на място и естествено за сметка на монтажника..сигурен сам,че ще ни извините за грешките..които правим ние,нали се сещате че те не са нарочно(на кой му се дават излишни пари)..цените винаги са с включено ДДС..ако имате оплаквания в сайта си има телефони за връзка може да направите оплакването там не да спорите тука..щото колкото и да се спори тука рещение на проблема няма да има без знанието на някой управник на фирмата..мерси за вниманието!!!
- Малко_Направен
Абсолютно вярно и правилно написано...но в България думата "прощавам" е мръсна и е много по-лесно да наплюеш някой,нали така сме свикнали всички...
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
В събота мисля да си купя нови гуми от тях
Пък ще видим 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Здравейте,
За информация относно монтаж/демонтаж на гуми Примекс София.
Гумите са мои и не са закупувани от Примекс.
При монтаж/демонтаж на 4 летни със 4 зимни гуми, една от зимните гуми при монтажа я пробиха :)
Сега съм с 3 зимни гуми на колата + една лятна.
Един монтажник вече беше сменил 2 гуми, когато третата, която се извършваше от друг монтажник и на друга машина "се проби".
След оглед на гумата, ми отказаха да продължат с монтажа.
Готови са да ми върнат парите, защото гумите са стари с "DOT" от 2005 година.
Реших да си закупя от тях две нови зимни гуми, но ме хвана дявола за рогата и вече да не харча парите си при тях.
Помолих ги да довършат монтажа на 4-тата зимна гума + една лятна за да се махам от там.
Надявам се информацията да е полезна.
П.С. След моя непрофесиален оглед на зимните гуми реших, че ще ги сменя и трите броя.
За информация относно монтаж/демонтаж на гуми Примекс София.
Гумите са мои и не са закупувани от Примекс.
При монтаж/демонтаж на 4 летни със 4 зимни гуми, една от зимните гуми при монтажа я пробиха :)
Сега съм с 3 зимни гуми на колата + една лятна.
Един монтажник вече беше сменил 2 гуми, когато третата, която се извършваше от друг монтажник и на друга машина "се проби".
След оглед на гумата, ми отказаха да продължат с монтажа.
Готови са да ми върнат парите, защото гумите са стари с "DOT" от 2005 година.
Реших да си закупя от тях две нови зимни гуми, но ме хвана дявола за рогата и вече да не харча парите си при тях.
Помолих ги да довършат монтажа на 4-тата зимна гума + една лятна за да се махам от там.
Надявам се информацията да е полезна.
П.С. След моя непрофесиален оглед на зимните гуми реших, че ще ги сменя и трите броя.

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”