Здравейте!
Знаете ли дали сервиза за ауспуси между Младост и Дървеница на моста все още работи, защото сега правят ремонти и е затворенол Изобщо може ли да се стигне до там???
Мерси
Сервиза за ауспуси в Младост?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
- Muncho
- Автомобил:
- Двигател:
По Ал. Малинов.. отбиваш към дружба, пада се точно до спускането към първия светофар на дружба.
Аз като трябваше да си оправям моето гърне ходих при тези ама нещо не ме израдваха ( яко мотане ) и затова отидох в един сервиз на м-комплкет 33 ( май така беше ) в дружба някоя си част... там за 20 минути ми завираха нещата.
Аз като трябваше да си оправям моето гърне ходих при тези ама нещо не ме израдваха ( яко мотане ) и затова отидох в един сервиз на м-комплкет 33 ( май така беше ) в дружба някоя си част... там за 20 минути ми завираха нещата.
- Muncho
- Автомобил:
- Двигател:
На мен ми беше корозирала тръбата точно преди гърнето и накрая се беше откъснала.. та в сервиза ми смениха 20-30 см тръба и я завариха за гърнето.
Цялата работа стана за 20 минути, веднага ме приеха и ми взеха около 20 кинта. Дадоха ми и гаранция 1-2 години или нещо такова. ТА заради това останах доволен.
А в другия сервиз ( на пътя за дружба ), като отидох и започнаха да ме увъртат че имало много коли, че трябвало час да си запиша, че не знам си какво... абе издразниха ме.. и ме загубиха като клиент.
Цялата работа стана за 20 минути, веднага ме приеха и ми взеха около 20 кинта. Дадоха ми и гаранция 1-2 години или нещо такова. ТА заради това останах доволен.
А в другия сервиз ( на пътя за дружба ), като отидох и започнаха да ме увъртат че имало много коли, че трябвало час да си запиша, че не знам си какво... абе издразниха ме.. и ме загубиха като клиент.
- FEN-NA-GOLF
- Автомобил: Golf mk5
- Двигател: BKC
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”