Пиша тук само да не се лъжат и други хора да ползват "услугите" на "Георги Гумата" - намира се на Ломско шосе №224 преди бензиностанциите, които са една срещу друга на Петрол /на завоя на метрото/. Отивам да ми сменят гумите със зимни и виждам, че собственика е наел нови работници. Три пъти объркаха предни и задни въпреки, че им гледах в ръцете и им обяснявах подробно. Като се прибрах видях, че отново са объркали посоката на движение на предна дясна гума въпреки стрелките, в този сервиз това ми се случва за трети път последните години. Върнах се да ми я оправят, но гумаджията не пожела до погледне за какво става въпрос, а изпрати другия, който беше нещо като чирак да сваля директно. На цените отвън беше написано 6лв на гума демонтаж, монтаж и баланс, а ми взеха 28лв, въпреки че на задна лява гума не пожелаха да правят баланс въобще - както и да е - не издребнявах.
Но тази сутрин видя на предна дясна гума подбита джанта при положение, че не съм скачал в дупка - явно хубавеца си е изкарал яда на джантата ми с чука.
Веднага отидох при други гумаджии - Дайко моторс близо до Централни гробища и я оправиха джантата.
Никой не ми е виновен, че продължавах да ходя в сервиз, от който не съм доволен. Имал съм най-различни куриозни случаи с тях - преди 3 години една предна гума я лепиха 3 пъти и след седмица спадаше, сложиха вътрешна гума, която гръмна буквално след 1 минута, докато бях още там, а въпросната проблемна гума я оправиха в друг сервиз и досега я карам и т.н.
Живи и здрави да са пичовете, но аз повече там не мисля да ходя, а вие си преценете