Къде мога да направя диагностика на Голф 4 във Варна?
Мерси предварително!
Диагностика във Варна
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
- Glove
- Автомобил: VW Golf MK2 GTI
- Двигател: AUM
за диагностика
Значи момчето се казва Росен, гаража му се намира зад спортна залаhttp://www.bgmaps.com/map.asp?sid=341fdb0455576268d4c7e2d0941e15b2&city=varna&str=&num=&grid=m8k&maxnearest=5&nType=57&oName=&oType=57&Map23_21.x=177&Map23_21.y=60 кругчето показва мястото, това е между морско училище и магазин Мамбо, а самия гараж е зад смото Мамбо. Като влвзвш отзад в двора има едни гаражи от лявата страна жтория гаражслед 17:00h. Тел:0887598469
- genchovw
- Автомобил: Golf 4 Variant
- Двигател: AGR
Колега, аз мога да ти препорачам един цар на диагностиката.Човека се казва Ицо, преди работеше в един сервиз до Спортното училище.Сега е на около 600 м след новото ОМВ на околовръстното /посока Метро/ от дясната страна има една голяма сграда с червени букви АВТОСЕРВИЗ.Отиваш там и питаш за Ицо /диагностика/.Цар е, ако няма софтуеар за твойта в което се самнявам ще ти каже, а не като останалите да ти вземе само парите

- georgipass
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- martozaver
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Glove
за диагностика
Е аз от Росен винаги съм бил доволен и със старата кола и сега, знае какво прави, и защо.
Успех и да пишеш.
Успех и да пишеш.
- martozaver
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:

оценка 6+
- Glove
martozaver написа::bowdown Верно бе тоя Роската е супер пич ,начи отивам аз и човека ми направи диагностика за сама 15 кинта и остави това ами даже ми изнамери и спукан маркуч на вакума на моноинжекцията и ми натакми някакав нов та общо зето отдели за мен кам 2 часа да ме кансултира пак и да си побабрим все пак маниака кара и тои голф 3 та е светнат по много въпроси.
оценка 6+
Е познавам си майсторчето! Наистина си разбира от занаята и това което го може ГО може и ако нещо незнае си казва,но до следващия път го е научил

Торнадо еоод правят диагностика на всякакви модели май намирасе в сба-то над кат аз си правих там на пасат 90г.двигател рп и съм много доволен от сервиза като цяло имат фирмен магазин за части гарантирам за качеството им собственика има същия пасат като моя и си оставям колата в рацете му без притеснения за връзка със сервиза 0888609882-Иван
Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”