Маят Passat започна да скърца по кормилната уредба. Чува се нещо под таблото. Не мога да го разбера тачно къде е. Като завия наляво скърцането се засилва, като завия надясно спира. Проблема ми е, че няма къде да го закарам да ми го оправят. Бих искал да попитам къде мога да намеря по-добри механици, които да разбират от VW, в Пловдив. Преди карах Golf ІІІ. Избяга ми центровката и я закарах, уж на сервис BOSH. Само, че те не знаят каК се прави центровка! Два пъти ми я правиха и все още има проблем. В момента разхода му е 7,5 на 100км смесено.
Така, че нямам доверие на механиците. И все пак, ако знаете някой, който няма да ми увеличи проблемите повече, моля ви да ми пишете.
бъди по-конкретен във въпросите, и не пускай анкети към темата, които нямат нищо общо с нея mod edit: dobrinb
Добри механици в Пловдив?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
- realityman
- Автомобил:
- Двигател:
SNT сервиз са добри майстори и са специализирани за ремонт на немски машини и VW. Намират се на Бул.Източен в близост до Шел. По-скъпо вземат ама и слагат оригинални части. Амортисжорите ми ве4е 3-та година не са мраднали, а и даваха 2 год гаранция. Това си е мое мнение ако някой знае за други сервизи да пише!
- eatenevil
- Автомобил:
- Двигател:
realityman написа:SNT сервиз са добри майстори и са специализирани за ремонт на немски машини и VW. Намират се на Бул.Източен в близост до Шел. По-скъпо вземат ама и слагат оригинални части. Амортисжорите ми ве4е 3-та година не са мраднали, а и даваха 2 год гаранция. Това си е мое мнение ако някой знае за други сервизи да пише!
И аз там го карам голфчето дожолен съм цените не са толкова високи в сражнение с бош де ама доста се чака че много работа имат и обикноженно стажа с записване от преден ден.
Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”