Хобикар Русе

Оплачете се от неграмотни майстори или похвалете някой, който си разбира от работата ... Споделете от къде купувате части за вашят VW
Потребителски аватар
NovobranecGT
Автомобил:
Двигател:

Хобикар Русе

Мнениеот NovobranecGT » Вто 07 мар 2006 16:24

Ходих да купя дистибуторната капачка и палец, за които ми казаха, че наистина били Beru, но просто ги поръчвали в големи насипни количества, а опаковането ставало допълнително :shock
Ами то и в Ауто+ повечето неща за VW са TopRan, явно това са най-евтините части които могат да внесат и да имат максимална печалба.В България всичко е така :cry: Купих си помпичка за пръскалките пак с марка TopRan, работи добре и не изглежда като дялана с тесла :wink: Когато е за нещо по-важно ще избягвам тази марка, но като че ли не е толкова буклучива.

Потребителски аватар
bu4komobil
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bu4komobil » Пет 14 юли 2006 11:12

цените там са доста високи наистина кажете от каде да пазаруваме в русе защото май ми предстои да отварям двигателя и дано не се окаже осн.ремонт но все пак да се подготвя

Потребителски аватар
Sir T
the STIG
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Sir T » Нед 01 апр 2007 21:51

аз пък си купувам редовно части от там .. от 1997г. насам и нито веднъж не са ме дънили или продавали дървета. Отделно цените са им абсолютно нормални за оригинални части като във всички останали дилъри на VW.
Правили са ми много услуги и ми е драго да си купувам истински неща от там, защото това, което пазарувам никой няма да седне да го прави ментяво .. няма сметка!

Това, че ви се вижда скъпо .. ами във всички фирмени сервизи е така. Има и 2 има и 200..

Потребителски аватар
scirocco gt
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот scirocco gt » Нед 15 апр 2007 9:54

Не мога да ви разбера!Търсите оригинално,ама да е евтино,купувате евтино,ама да е качесвено!Колкото плащаш,толкова и получаваш.Днес просто няма място за вътрешни хора.

Потребителски аватар
niks76
VW експерт
VW експерт
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот niks76 » Нед 15 апр 2007 21:48

и само ще отбележа ,4е от тукашните дилъри каквото и да вземеш е отбелязано със щампите на марката

Потребителски аватар
scirocco gt
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот scirocco gt » Чет 19 апр 2007 20:18

Не ми се вярва някой да ти продава резервна част в оригинална опаковка :lol: и тя да не е такава,просто си мисля,че такива хора са обречени.А за другите марки .....,те са безброй,трябва да се внимава....

Потребителски аватар
niks76
VW експерт
VW експерт
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот niks76 » Пет 20 апр 2007 0:10

scirocco gt написа:Не ми се вярва някой да ти продава резервна част в оригинална опаковка :lol: и тя да не е такава,просто си мисля,че такива хора са обречени.А за другите марки .....,те са безброй,трябва да се внимава....
:да:
и все пак е безсмислено темата да се првръща в спор;и в БГ има хубави 4асти-но струват пари :wink:

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”