Сервиз Дорис Мотърс - обирджии

Оплачете се от неграмотни майстори или похвалете някой, който си разбира от работата ... Споделете от къде купувате части за вашят VW
krumbgf
Автомобил: VW Passat B4 2.0
Двигател: 2E 1993

Сервиз Дорис Мотърс - обирджии

Мнениеот krumbgf » Съб 18 юли 2015 1:19

Здравейте, реших да ви разкажа как се опитаха да ме оберат в сервиз Дорис Мотърс.
Намира са в София в локалното на Тотлебен, малко преди пресечката с Гешов. Ето им сайта http://dorismotors.com/
От предницата на колата се чуваха много силни удари, направо ме беше страх да не се разпадна по пътя. Помислих си, че е нещо по ходовата част и отидох във въпросния сервиз да видят какво се е счупило.
Един от майсторите преглеждаше колата, а шефа записваше какво е за смяна. Накрая списъка беше голям. Казаха ми, че ще струва 310лв (частите ще струват 160лв и за труда и реглажа ми искаха още 150).
Понеже бях сменил всичко по ходовата част преди по-малко от половин година, ми се видя невъзможно да съм потрошил толкова много неща и си тръгнах. За преглеждането на ходовата част ми взеха 15лв.
Проблема на колата се оказа тампон на двигателя. Ремонта ми струваше 50лв.
Не ги знам дали просто са некадърни или щяха да ми вземат парите без да сменят нищо по колата, но със сигурност на никой не препоръчвам да стъпва там.

Потребителски аватар
milen76amg
Автомобил: WV golf 1.9 tdi
Двигател: 1z

Re: Сервиз Дорис Мотърс - обирджии

Мнениеот milen76amg » Нед 19 юли 2015 12:56

За жалост навсякаде е така ако не познаваш някой от монтйорите! Гледат да ти вземат парите и да пътуваш по живо по здраво.

Sent from my LT26i using Tapatalk

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”