МК4 1.8, 1.8т Сервиз за обтегач разпр.вал

Оплачете се от неграмотни майстори или похвалете някой, който си разбира от работата ... Споделете от къде купувате части за вашят VW
iliqcho
Автомобил: VW Golf
Двигател: 1.8t AUM

МК4 1.8, 1.8т Сервиз за обтегач разпр.вал

Мнениеот iliqcho » Чет 15 окт 2015 19:30

Извинявам се за заглавието , което не е много конкретно но моделите с този проблем са всички от ВАГ групата.Знам специално за 1.8 и 1.8т, за други двувалки не съм запознат.

По темата:Имам проблем с този небезизвестен обтегач, тъй като не намерих много колеги конкретизиращи къде са правили ремонтите по тази специфична част , нека това да е темата , която всеки сменил и доволен от работата на майстора си да сподели , къде е правил този ремонт и как го е решил.Тъй като това е често срещан проблем.

Лично при мен мк4 АУМ 2001г (механичен обтегач /аутодатата показва ел. нз защо/). ,признаците са голям разход , кофти работа на ниски ,претрисане понякога при каране на равномерни обороти , рядко но и гърмежи в двг.Няма ги типичното тропане на веригата при загрял мотор. Показва грешка -р1531 Camshaft Timing Adjustment: Open Circut .

Моля , някой пострадал и решил проблема да сподели къде и как е решил проблема!Аз лично съм до софия.
Благодаря предварително! :love.vwclub

Потребителски аватар
ilian.
Автомобил: GOLF 4 AUDI A3
Двигател: AUM AHF

Re: МК4 1.8, 1.8т Сервиз за обтегач разпр.вал

Мнениеот ilian. » Чет 15 окт 2015 21:21

0888607862-Жоро това е твоят човек в София е сервиза му сигурен съм, че ще ти реши проблем :th_up

Потребителски аватар
kriso_g
Автомобил: MK4 1.8T
Двигател: AUM

Re: МК4 1.8, 1.8т Сервиз за обтегач разпр.вал

Мнениеот kriso_g » Чет 22 окт 2015 13:20

Аз съм доволен от Ники и Мишо в Герман мисля,че добре се справиха с моят обтегач :)
Препоръчвам ги :th_up

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”