Здравейте, не купувайте гуми в Диана ООД. Аз си купих, казаха че ще ми ги сложат безплатно и като отидох да ми ги сложат ми поискаха по 10лв на гума. НЕ СЕ ОСТАВЯЙТЕ ДА ВИ ЛЪЖАТ. Трябва да сме гражданско общество и да не позволяваме някой да печели като лъже.
mod edit: dobrin

Мнение за центрове за гуми Диана
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
- valkilmera
- Автомобил: Golf3 4 Audi A3
- Двигател: ABS AZD 8P
!!!
Ако така са те прецакали,върви там от дето си ги взел!!!
Вдигни им панаира и ако се опъват......
На защита на потребителите!!!
Вдигни им панаира и ако се опъват......
На защита на потребителите!!!
- stenly_m
- Автомобил: GOLF 4 TDI
- Двигател: ASV
- Контакти:
Така сега да внеса малко яснота по темата за "безплатното" или не до там "безплатното"! Повечето гумаджииници работят на този принцип и ако не си информиран оставаш толкова разочарован, колкото си ти. Та цялата идея е че безплатен е монтажа и демонтажа на гумите, а си заплащаш тежестите и според това колко тежести са необходими толкова и заплащаш...но според мен не са те излъгали а са ти казали монтажа е безплатен, но нищо не са споменали за баланса и по-специално за тежестите...на мене ми каза "безплатно е всичко само си плащаш тежестите"...аз лично не си сменях там гумите, но сменях на служебните и затова знам как стоят нещата.
- Iavor
- Автомобил: Škoda Octavia VRS
- Двигател: CEGA 2008
Нямаше нужда да ми триете мнението.Беше по темата.Ще си го напиша пак.
Мисля,че монтаж/демонтажа е безплатен,ако си купиш четири нови гуми от там.
mod edit: vasstop
Никой не ти е трил мнението, но хубавеца пуснал тази тема я беше "клонирал" в три или четири раздела...
Ок,Васе.Явно съм писал по нея, в някой от другите раздели.
Мисля,че монтаж/демонтажа е безплатен,ако си купиш четири нови гуми от там.
mod edit: vasstop
Никой не ти е трил мнението, но хубавеца пуснал тази тема я беше "клонирал" в три или четири раздела...

Ок,Васе.Явно съм писал по нея, в някой от другите раздели.

Последна промяна от Iavor на Сря 26 ное 2008 9:11, променено общо 1 път.
- lyubobg
- Автомобил:
- Двигател:
Пазарувал съм 3 комплекта гуми за 2-ра кола от ДИАНА, гумите са били с ДОТ макс 5-6месеца от датата на покупка, не съм имал дефекти досега с нито 1 от гумите. Това е единствения гумаджийски сервиз от който съм перфектно доволен, а аз рядко съм доволен
.
За смяна също никога не са ми искали пари, безплатна е ако си купя 4-те гуми от тях.
Единствено платих малко повече пари 6-7лв за смяна на летни със зимни гуми последния път, ама за сметка на това стана бързо и качествено, така че не ги мисля тези пари

За смяна също никога не са ми искали пари, безплатна е ако си купя 4-те гуми от тях.
Единствено платих малко повече пари 6-7лв за смяна на летни със зимни гуми последния път, ама за сметка на това стана бързо и качествено, така че не ги мисля тези пари

- BastunSelski
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Нещо не разбрах....Значи купил си ги гумите,тръгнал си си и след време отиде да ти ги монтират така ли?Аз там съм сменял гуми и системата беше така плащаш на мацката на касата отиваш отвънка и момчетата ти ги сменят.Кой ти е искал 10 лв не знам?И за коя Диана става въпрос?Аз ходя на люлинската.
Спомням си,че ме накараха да си платя да ми сменят пишката на джантата,че не признават гаранцията иначе...беше 2 лева на джанта преди 2 год.
Спомням си,че ме накараха да си платя да ми сменят пишката на джантата,че не признават гаранцията иначе...беше 2 лева на джанта преди 2 год.
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
Издават ти нещо подобно на фактура, където е описано за какво плащаш. При мен беше написано, че демонтаж, монтаж и баланс - 7лв и тежести отделно - 3лв, това за една гума. Това става в сервиза намиращ се в Люлин. Гумите са чисто нови, купени в същия център. Изненадах се, че ми поискаха пари, но трябваше да си платя защото беше ледена пързалка на вън, а аз имах път. Сега се разправям с тях, но те много не бързат да се разберат с мен. Ако нямат желание с мен да си говорят, тогава ще си говорят с Комисията за защита на потребителя, а там ще ги изтупат с доста парички. Мога да поискам проверка на останалите им поръчки и ситуацията може да стане доста неприятна за тях. Аз с тях разговарям по възможно най-културния начин, но трябва хората да разберат, че по този начин не се прави бизнес и не се печелят пари.
- BastunSelski
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”