почистване на бензинови дюзи с ултразвук-СТАРА ЗАГОРА
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
-
- Автомобил:
- Двигател:
почистване на бензинови дюзи с ултразвук-СТАРА ЗАГОРА
предлагам ултразвуково почистване на бензинови дюзи с ултразвук,диагностика и проверка на стенд за дюзи,диагностика на запалителна и горивна система/бензин/-0896810620 Стара Загора
Последна промяна от brabus на Чет 05 яну 2012 21:53, променено общо 1 път.
Причина: Тук теми не се повдигат!
Причина: Тук теми не се повдигат!
Re: почистване на бензинови дюзи с ултразвук-СТАРА ЗАГОРА
Колегата почина бог да го прости.Не звънете на посочения телефон да не разтройвате жена му.Давам ви нов номер 0897959150 търсете Радо работихме заедно.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: почистване на бензинови дюзи с ултразвук-СТАРА ЗАГОРА
Колеги,
аз преминах през въпросната процедура по почистване на дюзите. Колата е Golf 4 1.4 16V бензин.
Резултатът беше:
Първи студен старт за деня - без никакъв проблем.
Старт, час по-късно - трудно задавено палене. Подчертавам такъв роблем преди почистването не е съществувал в нито един момент!!!
Крайната равносметка е:
4 дюзи х 128 лв. (бройката) - с отстъпка 98.50 лв. на дюза = 394 лв.
И колата заработи нормално.
Споделям това с вас провокиран от факта, че колегата с посочената обява твърдо отрича проблемът да е предизвикан от извършеното от него почистване.
Моля, да не се приема като анти-реклама! Напълно наясно съм, че решението да прибегна до тази процедура е изцяло мое. Има много теми за и против почистването с ултра звук и с този коментар искам да подтвърдя, че съм поредния, който вместо положителен ефект се е разделил със значителна сума пари.
аз преминах през въпросната процедура по почистване на дюзите. Колата е Golf 4 1.4 16V бензин.
Резултатът беше:
Първи студен старт за деня - без никакъв проблем.
Старт, час по-късно - трудно задавено палене. Подчертавам такъв роблем преди почистването не е съществувал в нито един момент!!!
Крайната равносметка е:
4 дюзи х 128 лв. (бройката) - с отстъпка 98.50 лв. на дюза = 394 лв.
И колата заработи нормално.
Споделям това с вас провокиран от факта, че колегата с посочената обява твърдо отрича проблемът да е предизвикан от извършеното от него почистване.
Моля, да не се приема като анти-реклама! Напълно наясно съм, че решението да прибегна до тази процедура е изцяло мое. Има много теми за и против почистването с ултра звук и с този коментар искам да подтвърдя, че съм поредния, който вместо положителен ефект се е разделил със значителна сума пари.
Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”