Fenshop VW- Некоректни

Оплачете се от неграмотни майстори или похвалете някой, който си разбира от работата ... Споделете от къде купувате части за вашят VW
Brno
Автомобил:
Двигател:

Fenshop VW- Некоректни

Мнениеот Brno » Пон 01 фев 2016 17:29

Здравейте колеги има ли някой поръчвал от fenshop магазина който да е доволен?? Питам защото поръчах масло в петък и до днес нищо... още в петък се обадих за да потвърдя поръчката и любезно момиче ме увери че е потвърдена.. днес звъня за да видя как стоят нещата и същото момиче ми каза че е болно , но ще провери дали е изпратено маслото. Минават 2 часа и нещо ... Пак звъня казва че нямало никой в офиса, но щели да ми се обадят. А идва края на работния ден от което следва че ЕВЕНТУАЛНО ако утре го пратят ще е при мен в сряда.Чакам си аз колата в сервиз от петък и не мога да мръдна на никъде!! Чудя се аз ли съм тъп или на такъв ме правят? Никакъв професионализъм!! Може би понеже съм от провинцията не знам. .. :scare3

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Re: Fenshop VW- Некоректни

Мнениеот hooligans » Пон 01 фев 2016 17:36

На теб не ти ли се е случвало да се разболееш и да не можеш да отидеш на работа?

Потребителски аватар
martom
Автомобил: Polo
Двигател: 1.4AEX

Мнениеот martom » Пон 01 фев 2016 17:41

На него не знам дали му се е случвало,ама на мен като ми се случи се обаждам да предупредя.Поне да знаят да не очакват нищо от мен

Потребителски аватар
Krasi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Krasi » Пон 01 фев 2016 17:51

Малко сте чакали....има време.. Аз имам поръчка от 12.12.2015 за 2 карти Еко и един стикер на колосалната сума от 3лв.....Няма имейл или телефон да бъде предупреден човек. Звънях преди 2-3 седмици - чакаха се стикери. Ок, лично на мен не са ми спешни тези неща, но мисля, че поне елеметарно уведомяване по въпроса заслужавам. И за да не съм голословен - поръчка номер 201512121002.

Brno
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Brno » Пон 01 фев 2016 18:26

Извинете ,а на вас случвало ли ви се е да спукате картер и за 5 дни да разчитате че ще ви изпратят масло без резултат? Аз съм лош извинявам се че разчитах на въпросния онлайн магазин! Проблема в случая е ,че се надявах напразно ,а не че момичето е болно. Бил съм болен, но ако ми беше обяснено че не може да ми бъде изпълнена поръчката щях да проява разбиране!! Пожелавам скорошно оздравяване на момичето!

Последна промяна от hooligans на Пон 01 фев 2016 22:25, променено общо 1 път.
Причина: От петък до понеделник е точно ЕДИН работен ден, а не пет!

Brno
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Brno » Пон 01 фев 2016 19:31

Моята поръчка беше за 80лв ,но ще ги видят от мен колкото аз видях масло от тях!! Явно не са упряли в тях..

Потребителски аватар
zografski
Автомобил: Golf IV V6 4Motion
Двигател: AUE 2001

Мнениеот zografski » Пон 01 фев 2016 19:42

В интерес на истината и аз бях поръчал масло и говорих с 1 жена по тел., уж щяхме да се видим да ми го даде, после да ми го прати.. , накрая нито обаждане, нито масло.
ПП Накрая ест. си купих масло от другаде, но дори и не получих обаждане за тази поръчка... а даже и си го намерих по-евтино.
201509041001 Име *** 04.09.2015, 10:41:22 23 лв. не потвърдена

Потребителски аватар
vucata
Автомобил: Ford Mondeo MK2
Двигател: 1.8TD 2000
Контакти:

Мнениеот vucata » Пон 01 фев 2016 20:11

Е като е болна да и се намери заместник. Аз като се разболея веднага се намира занестник.

Потребителски аватар
Steels
Автомобил: Arteon SB 280hp
Двигател: DNFE

Мнениеот Steels » Пон 01 фев 2016 20:21

И аз имам същата случка. Момичето ми каза, че всичко е ок, а маслото ми се забави с 4 дена.

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Потребителски аватар
Bai Sando
Автомобил: Audi A 3
Двигател: 2000 TDI 2006г

Мнениеот Bai Sando » Пон 01 фев 2016 20:24

С всичките ми уважения към форума и фен магазина,но наистина нещата се случват бавно.
Поръчвал съм 2-3 пъти разни дреболии преди години.Тениски,ключодържатели,стикери и винаги са идвали след 1-2 седмици.
Масло и филтър последните два пъти поръчвам от един търговец в Пловдив и още на другия ден е при мен.
Ако ми хареса нещо от фен магазина,си го купувам вече лично от някой събор.Обикновено е календар,но тая година и това няма.

Потребителски аватар
Kuncavia
A.C.A.B.
Автомобил: Golf MK1 Cabrio
Двигател: 1600 cc
Контакти:

Мнениеот Kuncavia » Пон 01 фев 2016 21:14

Преди години почти нямахме служител, който да е постоянно в магазина и затова най-вероятно са се бавели толкова поръчките.
Колкото за останалите неща - за артикули от феншопа, които са налични на склад се стараем да ги изпратим в същия ден, в който са поръчани и съответно на следващия да бъдат при клиента. За съжаление понякога има допълнителни продукти, които не държим на склад (авточасти), които също се стараем да осигурим в рамките на деня, но не винаги е възможно. Затова понякога може да се забави една поръчка, докато се окомплектова. Разберете ни и ние сме хора и издъхваме понякога. За конкретния случай, както вече знаете, колежката ни се разболя и за съжаление нямаше кой да я смени, за което сме си виновни ние и съжаляваме, че заради така стеклите се обстоятелства, колата Ви е останала няколко дни в сервиз.

п.п. заради динамиката на поръчките, понякога се случва в деня да ни свърши дадено масло или друг артикул, който също е възможно да ни забави с един ден.

Потребителски аватар
golfer
The Мaster of PERNIK TUNING performancе
Автомобил: Gandalf the Grey
Двигател: 368kw LPG
Контакти:

Мнениеот golfer » Пон 01 фев 2016 22:05

Значи поръчваш в петък и очакваш в понеделник да си с тубата в ръка? Събота, неделя са почивни дни поне за повечето работещи.
Мисля, че е нелепо да се прозвънят телефоните на всички клиенти поръчали в петък да им се обяснява за заболяването или забавянето от един ден.
Какво точно е некоректното в случая? излъган ли си с качество, цена или нещо друго?
Кога точно ти се спука картера на 25 Януари или по рано? Само при спукване на картер ли се сменя масло?
Верно, че живеем в консуматорско общество ама и човещина трябва да има. Лекинко с епитетите моля!

Потребителски аватар
agumba
Автомобил: Honda Civic 7ма генерация
Двигател: 1600 VTEC 110 hp

Мнениеот agumba » Пон 01 фев 2016 22:51

Според мен, когато магазинът поеме ангажимент за някакъв срок, следва да го спази! Колко работни дни са от петък до понеделник, всеки може да си сметне, но не бива това да се превръща в аргумент, при неспазен ангажимент! Защото, понякога, има обратен ефект - на купувача му писва да чака, и пратката се връща обратно, непотърсена! Затова, винаги следва да се поемат разумни ангажименти, а не на принципа - да не се изпуска клиентела!

Потребителски аватар
Snuupy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Snuupy » Пон 01 фев 2016 23:24

Значи преди седмица-две завъннах за цена на дадена част за кола, колежката каза, че ще върне обаждане, обаждане не получих повече никога. Аз така или иначе си намерих частта с -40%, но не се сърдя принципно, понеже хората забравят, най-вероятно и колежката си е имала купища работа и се е отнесла, а и ако ми беше толкова належащо, отново щях да прозвъня. Така че хора, според мен не се сърдете, човещина е нещо да се забави/забрави...Ако сте на зор, звъните, проверявате и така. С питане до Цариград се стига ;)

Потребителски аватар
Luciano
Автомобил: Golf IV
Двигател: 1.9TDI AHF
Контакти:

Мнениеот Luciano » Пон 01 фев 2016 23:53

При потвърдена поръчка в петък аз разбирам, че тя ще бъде изпратена същия ден.
Което значи в събота или в понеделник макс да е при мен.
Съответно не получавам нищо в понеделник отивам и си купувам масло от друго място.
Вашето маслото ми идва след 5-10 дни и аз няма да ида да го взема в никакъв случай.
И к'во прайм?
Некоректния ставам аз :mrgreen
Ама тогава може :th_up

п.п Нищо лично, ама пратки от цяла Европа пристигат по-бързо :screwy

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”