Авто Диагностика на VAG Групата

Оплачете се от неграмотни майстори или похвалете някой, който си разбира от работата ... Споделете от къде купувате части за вашят VW
PSIHOLOG
Автомобил:
Двигател:

Авто Диагностика на VAG Групата

Мнениеот PSIHOLOG » Съб 26 мар 2016 20:06

Здравейте на всички съфорумци!

Правя диагностика на всички автомобили от VAG групата на удобно за Вас място ИЛИ при мен във град Варна.

Диагностиката включва:

- Триене на грешки -5 лева.
- Почистване на Дебитомер ако има нужда - 5 лева.
- Диагностика на ел блокове, измерване на показанията от работата на турбо компресора, дебитомера и други плюс триене на грешки и предоставяне на логовете - 15 лева.
- Пълен анализ на състоянието на автомобила плюс проверка на реалните километри (не по показанията на таблото), и с идване на място (например при закупуване на автомобил от VAG групата) - 20 лева.

За всички съфорумци цена на всичко - 15 лева.

ПС: Нямам сервиз, не съм майстор и диагностиката цели откриване реално на проблемите на автомобила, и евентуално разгадаване на по-сериозни проблеми или предстоящи такива. Избора за ремонт след това си е изцяло Ваш.

За контакти с мен - 0893 365782 Д. Димитров или пишете на ЛС.

Поздрави и успехи!

Криско
Автомобил: Passat 1.9tdi
Двигател: AFN

Re: Авто Диагностика на VAG Групата

Мнениеот Криско » Съб 26 мар 2016 20:53

И така днес бях при колегата и той се порови в колата ми(Пасат 4 1.9тди 110к.с.)Имах някои проблеми веднъж изключило турбо,забиване в ниските и общо взето имаше сила когато си реши и все при различни обороти.Колегата се порови и откри и куп други грешки които изтри,корегира което беше възможно и колата промени поведението си малко след като я закачи.Доволен съм от направените корекции,препоръчвам го и успех в начинанията му.

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”