Сервиз Турбо

Оплачете се от неграмотни майстори или похвалете някой, който си разбира от работата ... Споделете от къде купувате части за вашят VW
Потребителски аватар
stefff
Автомобил:
Двигател:

Сервиз Турбо

Мнениеот stefff » Пон 16 май 2016 19:01

Здравейте колеги,някой да ми препоръча сервиз за турбо (рециклиране). Някъде където сте били доволни,за предпочитане в София. Става въпрос за турбо от 1.8т 180hp. Благодаря. :smile

Потребителски аватар
tdi fen
Автомобил: Skoda Octavia 1U Renault Clio
Двигател: TDI AGR

Re: Сервиз Турбо

Мнениеот tdi fen » Пон 16 май 2016 19:04

вземи си втора употреба

Потребителски аватар
kn9453
Автомобил:
Двигател: AHF 99

Мнениеот kn9453 » Пон 16 май 2016 21:39

За турбо, АДЛЕР Ауто в Годеч ! Имат уникален стенд
за баланс.

Потребителски аватар
zfa159
Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
Двигател:
Контакти:

Мнениеот zfa159 » Пон 16 май 2016 21:52

Аз моето турбо на ML-a го правих при Вальо, Ventoman. Направи го перфектно и няма проблеми вече доста км след ремонта - смени му някакви елементи по геометрията и още някакви чаркове, калибрира му и актуатора. Преди ремонта го бях разпитал какви са най-тежките варианти и тогава ми каза, че предлага цели нови централни части (оста с перките) на доста добра цена, с перфектно качество, ама за моето не се наложи да се прави и това.
Иначе за Адлер съм чувал от клиенти и приятели доста противоречиви мнения за ремонта на турбините - от крайно доволни, до крайно недоволни.
Друга фирма, която се занимава с рециклаж, са ето тези - https://www.th-group.eu/bg - мой приятел от скоро работи там и каза, че контрола на качеството им е доста висок, както и имат доста сериозна складова наличност от готови рециклирани турбини т.е. има опция да оставиш твоята и да си тръгнеш с рециклирана на момента. Потърси мнения и за тях и прецени.

Потребителски аватар
stefff
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stefff » Вто 17 май 2016 23:09

Ок благодаря ще пиша на колегата да видим какво може да се измисли или поне за съвет. :)

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”