Здравейте колеги, не можах да намеря никакви мнения за един автосервиз - АУТО ДИБ - ТРЕЙД който се намира в София, кв. Горубляне, ул. Стадион 7 до Авто Рай! Понеже потърсих и в форумите, не можах да открия нищо. И затова искам да ви попитам вас дали имате мнения за него ще приложа линк с обява от друг сайт - http://olx.bg/ad/vashiyat-avtoserviz-bi ... af4e33e6ee
Виждам че се занимава с марки ot VAG групата..
Става на въпрос за на моята приятелка Фиат Пунто 99г смяна комплект съединител, там в сервиза ми дават прилична цена на комплект LUK съединител + монтаж..
Ако имате на предвид някой друг сервиз, който ще ми направи подмяната само за работа и е към 100 лв може да отида и там..
Ще съм ви много благодарен, ако имате мнение да споделите да не после да съжалявам че съм я закарал..!

Мнение за сервиз в София
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
Re: Сервиз в кв. Горубляне
Не го знам тоя сервиз, ама по софия едва ли някой се навива да сменява съединител за по малко от 120-130 лв за не много сложна смяна. Работа си е то не малко, особено пък ако се окаже, че трябва да се разглоби половината кола за да се смени
Re: Сервиз в кв. Горубляне
Здравейте, другият вариант намерих в жк Надежда-1 на ул. Стрема №2 името на сервиза е " РТ Сервиз", магазин + сервиз, цената на съединителя / LUK / ми го дават на много добра цена 137лв и ако ми го сложат в техния сервиз на същия адрес ми излиза 80лв за работа + 12м гаранция.. Не знам дали го знаете по принцип е главно за автоелектро сервиз, но правят и такива ремонти.. Имате ли мнения за него, благодаря ви предварително...
Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”