Мнение за тестер за амортисьори Дунев Мотор Спорт

Оплачете се от неграмотни майстори или похвалете някой, който си разбира от работата ... Споделете от къде купувате части за вашят VW
Потребителски аватар
DrugiaBliznak
Автомобил: Ford Mustang V8 GT CS
Двигател: 450bhp

Мнение за тестер за амортисьори Дунев Мотор Спорт

Мнениеот DrugiaBliznak » Пет 22 ное 2019 21:05

Здравейте, имам желанието да разбера в какво състояние са ми задните амортисьори, понеже нито съм убеден, че са за смяна, нито искам да им се доверявам напълно. Накратко историята - сдобих се наскоро с друг автомобил и едно от малкото неща, които не разбрах са дали са сменяни задни амортисьори и кога. Ходих при изключително кадърен автомонтьор, който ми препоръча да намеря "тресачка", но в интернет има доста противоречиви мнения - че реално не оценяват състоянието на амортисьорите, а състоянието на цялото окачване.
Та, попаднах на следното нещо : "Тестер за Амортисьори" Дунев Мотор Спорт. http://www.dunevmotorsport-r21.com/test ... ortisyori/
И веднага изникнаха доста въпроси в мен. Чел съм темата за мнения за тях, което не ме кара да съм там в понеделник в 08:00.
Описват някакъв уникален метод и уред, единствен в България по рода си за тази услуга.
Моля за мнения. Благодаря. :th_up

Потребителски аватар
muns61
Автомобил:
Двигател:

Re: Мнение за тестер за амортисьори Дунев Мотор Спорт

Мнениеот muns61 » Съб 23 ное 2019 8:32

Тръскачката на прегледите съвсем реално оценява амортисьора. Инак градски легенди бол...

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”