Надежден сервиз в Пловдив

Оплачете се от неграмотни майстори или похвалете някой, който си разбира от работата ... Споделете от къде купувате части за вашят VW
tyhrh
Автомобил: VW ARTEON R-Line
Двигател: DFGA 2019

Надежден сервиз в Пловдив

Мнениеот tyhrh » Нед 19 юли 2020 9:08

Здравейте, препоръчайте ми надежден сервиз в Пловдив,за цялостно обслужване ролки,ремъци,водна помпа на VW Golf 7 2.0 TDI с мои части. Закупил съм оригинални vw консумативи от Германия и търся къде да ги сменят без да ме прецакат(да сложат други части или въобще да не ги сменят). Питах в ХААС, категорично отказват с части на клиента.
Търся надежден и качествен сервиз!

kukata_pasat
Автомобил: АУДИ А4 Б6
Двигател: AVF

Re: Надежден сервиз в Пловдив

Мнениеот kukata_pasat » Чет 23 юли 2020 10:25

Отказват ти защото не могат да си приберат царската отстъпка от 40 процента обърни ги в пари и добави и парите за труд и ще разбереш как ти режат главата през кръста, затова когато им кажеш с мои части и бъркаш в гъ за и започват да ти вадят от 20кладенеца вода,че твоите са менте все едно че ти ги купуваш от Марс а те от луната.Това е причината за отказа да ти обслужат колата защото не могат да те изгърбват достатъчно.

tyhrh

Мнениеот tyhrh » Чет 23 юли 2020 11:04

Да ясно ми е,че са кожодери. Търся някой по квалитетен сервиз и ако някой е ходил и е доволен още по добре. Цената за работа,много не ме интересува, важно е да я направят както трябва и да сложат оригиналните части, които аз им дам.
На предишната кола винаги си ходех в един сервиз с мои части,но беше по стара и не ми пукаше толкова, но с тази не ми се правят компромиси.

Потребителски аватар
pipetko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот pipetko » Пет 04 сеп 2020 13:28

И аз тъся за Пловдив само че за друга марка. Огледах всичките форуми само кофти мнения и се наплаших. За сега имам само добро мнение за окей работа в Стамболийски при Наско, ама за сега. Гледам хубави коли ходят при него, роднина ми го препоръча. Обаче не знам дали аз сам се прецаках или те ме метнаха с цената бая ме одрусаха за рециклиране на едни дюзи. Но пък иначе по 2 седмици висях в един сервиз, от друг ме отпратиха че не можели да се оправят с такива коли и никъв резултат, при него за 2 часа ми решиха проблема общо. Още като влезнах преди да закачи диагностиката, преди и ония там колбички и преди стенда за дюзите ми каза че вероятно е от тях. Не ги хваля, казвам факт. А иначе цялото удоволствие 750 лв. :Х като по-късн оразбрах че е можело само да ги демонтира и един познат можеше да ги направи за 80 лв на парче дюзите ама.... бързах тогава и нямах време и с Еконти да се занимавам.

изкупуване на автомобили софия изкупуване на автомобили автоморга бургас каблешково айтос ахелой равда втора ръка части скрап изкупува метали скрап бургас ахелой айтос каблешково топ автомобилна диагностика всички коли софия премахване на egr fap adblue чип тунинг софия пътна помощ репатрак софия магистрала тракия перник транспорт коли Пътна помощ репатрак софия пловдив бургас магистрала тракия сливен ямбол стара загора обяви купува продава автомобили бусове джипове лодки каравани кемпери камиони сервизи услуги и други

Последна промяна от pipetko на Сря 02 юли 2025 15:10, променено общо 1 път.

tyhrh

Мнениеот tyhrh » Пет 04 сеп 2020 15:22

Не знам братле, кожодери са! Аз още не съм намерил, мъка голяма. Още търся, частите си стоят.
Прикачени файлове
IMG_20200904_153253.jpg

Потребителски аватар
vladtod®
Автомобил: Passat
Двигател:

Мнениеот vladtod® » Сря 16 сеп 2020 18:40

Сменяш си ги сам. 40% са гаранцията за частите ако се повреди нещо труда е за сметка на сервиза като часта се подменя гаранционно. Всеки иска да купи части с отстъпка и да му ги сменят за 5 лв. Нямам сервиз , но взимам части с отстъпка и сменям сам .Ела до Варна ще ти ги сменя за 50 лв, и малко бира хем ще помогнеш и ще видиш как става :wink

tyhrh

Мнениеот tyhrh » Пон 21 сеп 2020 18:37

Частите са смененени,много съм доволен от хората . Никога не ми е било заради цената,за да спестя. Просто търсих надежден и клалифициран сервиз,а най важното е, че частите са оригинални и те да са на колата.Сервиза е Автоцентър Люси, всичко е професионално цена за труд 270 лв,което ме устройва на пълно.

Потребителски аватар
К.Одаджийски
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
Двигател: B207L

Мнениеот К.Одаджийски » Пон 21 сеп 2020 19:17

kukata_pasat написа:Отказват ти защото не могат да си приберат царската отстъпка от 40 процента обърни ги в пари и добави и парите за труд и ще разбереш как ти режат главата през кръста, затова когато им кажеш с мои части и бъркаш в гъ за и започват да ти вадят от 20кладенеца вода,че твоите са менте все едно че ти ги купуваш от Марс а те от луната.Това е причината за отказа да ти обслужат колата защото не могат да те изгърбват достатъчно.

Пак ли тоя спор за отстъпките се заформя. Отстъпката на оригинални части е 10-15%, не е 40, иначе днес планирах да сменя един ангренаж на форд с части на клиента. Докара го с един багажник части, ангренаж, водна помпа, обслужващ ремък и ролки, масло за мотора и всички филтри, нова антифриз, спирачна течност и предни и задни накладки.
Като цяло работа която може да се случи за един ден, не е проблем, да ама ако частите бяха точните. Не беше уцелил ангренажа и водната помпа, а колата разглобена и седи на подемника. Чакахме го да излезе от работа, да намери кола да дойде да си ги вземе, да отиде да ги смени и през цялото време стискахме палци ония да имат налични и накрая да ни ги донесе. Естествено заради загубеното време колата не можа да стане в рамките на деня и остана на подемника, утре ще загубя още половин ден да се занимавам с нея, което ми избутва графика с другите коли записани за деня. Накрая ще се окаже че ще трябва да върна някой клиент заради сбърканите части на предния.
Ами ще си ги сложа пропуснатите ползи в цената на този и те така. Ако не беше мислил за отстъпките, ние щяхме да си му берем гайлето, сега е за него

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”