След много четене по форуми и къде ли не още из нета, след много питане на познати и приятели, и след ходене тук и там по различни сервизи (брат ми ме взе на мезе, че дисертация съм можел да напиша вече по въпроса

Е просто нямам думи - момчетата бачкат толкова прецизно, че имах чувство, че ще монтират газова на собствената си кола, а не на моята. bowdown Всичко се прави бавно и с мерак, просто трябва да се види, за да се разбере точно. Там където се режат кабели после се минава с поялник, а не набързо увиване и прас тиксото отгоре да се замаже работата. Изпарителя го монтираха точно на мястото, където е по препоръката на производителя. Плочката за моноинжекцията е тънка и добре изработена. Релетата са качествени. Ключа - също, освен това те питат къде искаш да бъде монтиран. Изобщо през цялото време може да се навърташ покрай тях и да питаш това-онова и не те гледат накриво, като че ли си им изял десерта, ами напротив - държат се много културно. На мен даже специално си прекъсваха работата за да ми обяснят и покажат нагледно, ако се налагаше кое как и защо се прави.

А как само ми монтираха бутилката - направо ми паднаха очите. Освен че си изпипаха работата и стана направо като фабрично, за захващането на шините към купето ползваха нещо като поп-нитове с вътрешна резба и болтове, а не както на другите места дупка с дрелката и самонарязваща рапидка.
Преди да сложа газовата имах притеснения, да не се получи така, че работата да се оплеска и да не ще да работи като хората, обаче сега не мога да усетя кога превключва на газ, даже и това да става на баир не се усеща никакво придърпване. Колата драпа като змей, аз лично не намирам разлика във вървежа от преди на бензин. За разхода още не мога да споделя впечатления, като мина няколкостотин километра да улегнат мембраните и отида да ми я регулират отново ще кажа.