Сервиз за климатици във Велико Търново ?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Сервиз за климатици във Велико Търново ?
Здравейте. Можете ли да ми препоръчате сервиз за климатици във Велико Търново, от който сте останали доволни и същевременно да е на изгодна цена пълненето. Благодаря
- topdawg
- Автомобил: Passat B5 Variant
- Двигател: ATJ 2000
Re: Сервиз за климатици във Велико Търново ?
Вдигам темата на колегата със същият въпрос.
А ако той междувременно е открил кадърен майстор, нека сподели кой е.
А ако той междувременно е открил кадърен майстор, нека сподели кой е.
Не съм още ходил и нямам мнение, но четох мнения за тази фирма:
https://victoria2000.com/
Повечето хора са доволни и предполагам че ще ида и аз там.
https://victoria2000.com/
Повечето хора са доволни и предполагам че ще ида и аз там.
- topdawg
- Автомобил: Passat B5 Variant
- Двигател: ATJ 2000
Ако си само за диагностика и/или пълнене, няма голямо значение при кого ще отидеш. Цените са горе-долу еднакви. Така че и Викторията върши работа.
На мен обаче ми трябва някой, който да се поровичка по-сериозно, защото компресора ми спря да върти, сложихме нов и положението е същото...
Вероятно е проблем с тока, така че и някой жичкаджия ще ми свърши работа, но това е друга тема...
На няколко места ми казаха да отида при господин на име Митко - на гърба на изчислителния център се намира. Слизаш от магистрална (след гумаджиите), там където е Дъга Авто и обикаляш с колата от другата страна на сградата. Човека разбирал и от тоци и от климатици. Имат машина за диагностика и зареждат с фреон. Ако съм разбрал правилно, цените също са добри. Ще разбера със сигурност тези дни.
На мен обаче ми трябва някой, който да се поровичка по-сериозно, защото компресора ми спря да върти, сложихме нов и положението е същото...
Вероятно е проблем с тока, така че и някой жичкаджия ще ми свърши работа, но това е друга тема...
На няколко места ми казаха да отида при господин на име Митко - на гърба на изчислителния център се намира. Слизаш от магистрална (след гумаджиите), там където е Дъга Авто и обикаляш с колата от другата страна на сградата. Човека разбирал и от тоци и от климатици. Имат машина за диагностика и зареждат с фреон. Ако съм разбрал правилно, цените също са добри. Ще разбера със сигурност тези дни.
Да, благодаря. А иначе от климатици не разбирам, но доколкото знам там също има нещо като съединител и понеже като го пусна се чува първо един много странен звук преди да тръгне и искам да отида на диагностика като за начало.
Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”