Ремонт на увиснал таван

Оплачете се от неграмотни майстори или похвалете някой, който си разбира от работата ... Споделете от къде купувате части за вашят VW
xai
Автомобил:
Двигател:

Ремонт на увиснал таван

Мнениеот xai » Съб 29 юни 2024 20:06

Здравейте колеги,

Тавана на автомобила ми лека полека почна да увисва. Може ли да дадете мнения къде около София има добри тапицери, които могат да помогнат в ситуацията. Също така може ли да кажете в момента какви са цените, понеже сверих в близки сервизи около мен и всичко излизаше около 300 лева, а информацията по форумите относно тези услуги е доста остаряла и цените предполагам отдавна са се променили!

Поздрави!

thanis
Автомобил: Polo 9N
Двигател: BBY 2004

Re: Ремонт на увиснал таван

Мнениеот thanis » Съб 29 юни 2024 21:23

Пак толкова е някъде. Зависи колко качествено ще се извърши услугата. Реално погледнато - ако имаш време и желание и сам можеш да си го направиш за 1 ден.

Потребителски аватар
valka
Автомобил: поцинкован танк
Двигател:

Мнениеот valka » Чет 18 юли 2024 20:36

Тавана може да се оправи и с тапицерски такер със скоби. Моя е така от предишния собственик и не е мръднал над 10 години. Така поне няма да се наложи да се прави пак след 2,3 - 5 години като увисне пак. :biggrin Или пък няма да се изпочупят корите, които държат щората на багажника като събратя с кола като моята. Че на 25-30 годишна кола я ги барнеш, я се спукат и станат на салата. И пластмасите, които отиват към тавана по гредите са му окепазили. Това като го разбрах и на приятеля, от който купих колата му викам... Добре, че сте го направили със скоби. :a096

Потребителски аватар
siko2
Автомобил: VW Passat B5 1997
Двигател: ADR

Мнениеот siko2 » Сря 28 авг 2024 12:44

Късно виждам темата, но скоро и аз имах дертове с тавана и ползвах услугите на един пич от гр. Ловеч. Сваляне, претапициране и монтаж на пасата = 180лв. Ако си го свалите сам и си го сложите сам, по спомен цената беше 110 или 120лв. Човека ми е правил и вратите и съм много доволен. Тавана стана като нов! В София ми искаха за същата процедура 320 - 340лв. Като говорих с него, ми каза, че масово му пращат таваните по куриери и той ги връща обратно готови.

Потребителски аватар
railfan
Автомобил: Passat B6
Двигател: CBAB 2009

Мнениеот railfan » Сря 28 авг 2024 13:15

Можеш ли да изпратиш координати на този човек? Може и на лично.

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”