Мнениеот nikolayninov » Сря 18 юли 2007 14:50
Здравейте, и аз като вас да вметна някое мнение за дизеджиите.
Наистина се очудвам че в Бургас няма майстори за Дизелови мотори, то като цяло в България липсват и е нормално преди 15 год кой караше дизелов автомобил тук и затова те сега се учат. Мойто Голфче също се прецака, смених му маслото и сега мотора трака много яко чак ме е страх да е карам вчера обикалях и какви ли не глупости не чух, върха обаче беше един чичка бай Благой ако не се лъжа, няма гараж пичагата а ги ремонтира пред блока, голям специалист бил, живее в Славейков 36 блок, само като я чу каза че агренажния ремък е прескочил и че е за смяна, заедно с РОЛКИТЕ, при мотор 1.9 ТД е една ролка да поясня и че щял да центрова колата и да гори по малко, щяло да ми струва 100 лв само, било много евтино, явно на него така му се срува а нали сме българи затова взимал евтино. Така че вие ми кажете евтино ли е да ти сменят ремък с ролка за 100лв - само труда на някой си майстор който не си е направил дори труда и гараж да си направи. Какво ги правиш тез майстори. Як бой ги оправя само тях, това мисля аз. В последствие намерих добър майстор, който ще ви го препоръчам по -късно, за сега ще ви кажа че е в комлука и е добър Дизелджия, по всичко личи нега обаче ми оправи колицата, че май не е само ремъка с ролката.