Към колегите от "Овча-Купел"

Оплачете се от неграмотни майстори или похвалете някой, който си разбира от работата ... Споделете от къде купувате части за вашят VW
Потребителски аватар
ABF95
Автомобил: Golf 3 GTI 16V
Двигател: ABF 1995

Към колегите от "Овча-Купел"

Мнениеот ABF95 » Пон 16 юли 2007 0:00

Ето по пътя на ремонтите попаднах на поредните некоректни сервизаджии значи исорията е следната.
На входа на квартала улицата се води в момента президент линкълн
построиха на скоро фитнес соларно студио там до него сега се пръкна и сервиз електро инсталации и сервиз климатици пълнене и ремонт :)
Е отивам аз там и им казвам като го пусна работи 1 мин. и сам се изключва той ми вика oo пускаме тест след което поклати глава и вика еми нов филтър и нов компресор че този е заминал и с работата за 500лв. си готов ха ха.После влезнах във форума и отидох при Митко Василев и за 60 лева си върнах усмивката на лицето просто промиха системата и добавиха фреон защото предния "майстор" вика препълнен е от 850 трябва да е 650 един вид ми издърпа 200г. после си ги доплатих при Митко Василев но съм много доволен от него но колеги......за бога не ходете при тия обирджии......

Потребителски аватар
Cee
Автомобил:
Двигател: AMX

Мнениеот Cee » Пон 23 юли 2007 18:58

Нали става въпрос за момчетата от сервиза в Овча Купел :?: :?:

П.П И за какъв автомобил става въпрос :?: :?: :D

Потребителски аватар
ABF95
Автомобил: Golf 3 GTI 16V
Двигател: ABF 1995

Мнениеот ABF95 » Вто 24 юли 2007 23:17

Ами то в Овча Купел сервизи много....този е на входа от към улицата с "италиянеца" като идваш от славиа ти се пада в ляво на 20 метра преди светофара ... пък ставаше въпрос за абф но това не виждам какво значение има :D :D имам в предвид колата :D важното е че цакат хорицата със здрави коли е така

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”