Някой знае ли телефона на "Бош сервиз" в Обеля...Адреса го намерих,
ул.24 N9, но телефона не можах, а не мога да отида до там само за да запиша час, малко ми е далеч. Моля ако някой го знае да го даде. Благодаря предварително
mod edit: dobrinb
"Бош сервиз" в Обеля
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
- wili98
- Щраусолог
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
http://www.google.com/search?q=%D0%91%D ... lz=1I7ADBF
еххх вместо теб в гугъла търся...
цитат от ровър клуб:
София, кв."Обеля" ул.24-та, N9 , телефон: 9342888, моб.: 0888511395
Някой да каже мнението си за тях -кой е посещавал това място? Вярно ли е че се смятат царе на електрониката в София? Някой може ли да го сравни с Юве?
еххх вместо теб в гугъла търся...
цитат от ровър клуб:
София, кв."Обеля" ул.24-та, N9 , телефон: 9342888, моб.: 0888511395
Някой да каже мнението си за тях -кой е посещавал това място? Вярно ли е че се смятат царе на електрониката в София? Някой може ли да го сравни с Юве?
- Geleto
- Автомобил: Passat B4
- Двигател: 1.8 MI 1994
- Контакти:
wili98 написа:......... Някой може ли да го сравни с Юве?
Аз бих предпочел Юве ! Там единствено ми намериха софтуер за Пежо 505 а и сега там работи наш човек от форума.

http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=44110&highlight=
- madmen
- Автомобил:
- Двигател:
Ами аз да споделя мнение отпреди 3-4 години - отидох дотам един четвъртък към обяд(не вдигаше никои телефона) -> обясних какви са ми грижите и т.н. -> една кака-приемчик ми обясни къде да си паркирам колата и да звънна в понеделник да проверя дали е готова.
Ставаше въпрос за ел.проблем и диагностика, не за основен ремонт.... Тъй че им пожелах лек и безнервен ден.....
Ставаше въпрос за ел.проблем и диагностика, не за основен ремонт.... Тъй че им пожелах лек и безнервен ден.....
- dlug
- Автомобил: Passat B5.5 2003 1.9 TDI
- Двигател: AVB
madmen написа:Ами аз да споделя мнение отпреди 3-4 години - отидох дотам един четвъртък към обяд(не вдигаше никои телефона) -> обясних какви са ми грижите и т.н. -> една кака-приемчик ми обясни къде да си паркирам колата и да звънна в понеделник да проверя дали е готова.
Е да, поне от това което съм чувал без час не трябвало да се стъпва там. Иначе чух доста добри отзиви за там, вкл. и от брат ми (само за диагностика става въпрос)
Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”