Тъй като имах запитване за фирмата официален представител на България на LANDI RENZO :
На мене лично по телефона са и обяснявали как да настроя изпарител, който бях отворил за ремонт... преди 2 години.
Не им правя реклама, но скоро на един приятел дойдоха да му сложат газов инжекцион на Шкода Фабиа 2003г... 1800лв, но го направиха като истинско и професионално.
Дилъра на Ланди Ренцо - фирма "Таньо Видев" от Ямбол
Таньо Видев
Газови системи и инсталации.
адрес: 8600 Ямбол, ул. Пирин No.2, тел.: +359 46 664386, факс: +359 46 664396

Дилър на Ланди Ренцо за България
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Дилър на Ланди Ренцо за България...
Последните 3 години карах с изпарител Renzo Landy SE81 - ходих NNN пъти на севизи(в София са 2 - в Младост и в Хаджи Димитър), смених ВСИЧКО в изпарителя с оригиналния комплект, който продават. НУЛА ефект. И от вчера съм с друга марка изпарител. Проблеми и отговори от сорта - "нямам софтуер за твоето Ренцо, защото е по-старо/ново", "всичко е супер"(ама колата гори 15-18/100 градско) са нормални!!!!
С две думи само ядове. И май не съм само аз(виж форума АГУ в дир-а)
С човека от Ямбол също говорих и той наистина даде точни съвети и спомена нещо от типа "Имаме много оплаквания от София, но това е най-доброто, което можахме да намерим".
Сори за "антирекламата" - дано аз да съм бил тоя с лошия късмет, демек куцуз
P.S. Да не говорим, че стъпковия мотор и компютъра, който го управлява въобще и не се коментира да бъде монтиран и после настроен. Ей така си ми стоят в мазето.
С две думи само ядове. И май не съм само аз(виж форума АГУ в дир-а)
С човека от Ямбол също говорих и той наистина даде точни съвети и спомена нещо от типа "Имаме много оплаквания от София, но това е най-доброто, което можахме да намерим".
Сори за "антирекламата" - дано аз да съм бил тоя с лошия късмет, демек куцуз

P.S. Да не говорим, че стъпковия мотор и компютъра, който го управлява въобще и не се коментира да бъде монтиран и после настроен. Ей така си ми стоят в мазето.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Не казвам, че е лоша уредбата.
Карах 3 години с нея и се държеше добре. Явно е до майсторите. Този, който я монтира я настрои без газанализатор и някакви апаратури и колата вървеше както си му е реда(160км/ч с 5 човека на магистрала Тракия) и гореше между 8 и 11л/100км.
НО след първото посещение във 'ФИРМЕНИТЕ' и други сервизи започнаха проблемите.......
Та само за инфо пуснах предния пост - да имате едно наум, че може и да прати газ във охладителната система тоя изпарител, колкото и невероятно да звучи......
Не знам как ако е било фабричен дефект не се е проявило това предните години.
Лека и безаварийна!!!
Карах 3 години с нея и се държеше добре. Явно е до майсторите. Този, който я монтира я настрои без газанализатор и някакви апаратури и колата вървеше както си му е реда(160км/ч с 5 човека на магистрала Тракия) и гореше между 8 и 11л/100км.
НО след първото посещение във 'ФИРМЕНИТЕ' и други сервизи започнаха проблемите.......
Та само за инфо пуснах предния пост - да имате едно наум, че може и да прати газ във охладителната система тоя изпарител, колкото и невероятно да звучи......
Не знам как ако е било фабричен дефект не се е проявило това предните години.
Лека и безаварийна!!!
Просто видех голем зор докато намеря това:
http://www.mladost.lrenzo.hit.bg/
и реших да го споделя
Има и официални представители в доста градове в БГ, защото Ямбол ми е далечко
http://www.mladost.lrenzo.hit.bg/
и реших да го споделя

Има и официални представители в доста градове в БГ, защото Ямбол ми е далечко

- scuba
- R.I.P. Holy Diver
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
vasstop написа:Моята я монтираха в Хаджи Димитър, пак Ланди Ренцо и съм доволен как работи колата. Разхода ми е доста приличен, нямам оплаквания засега...
И аз по твоя акъл отидох там. Но моето мнение ще си го запазя за мене си! Два пъти я сваляха и слагаха, нямаха половината части, които си поръчах, и в момента колата ИЗОБЩО не върви на бензин. Тва е!
- basis4eto
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Дилър на Ланди Ренцо за България
хора , виждам , че темата е стара , явно мнението по-горе е важало преди , но сега не бачка линка ... Имате ли представа , за съществуването на магазин , в района на студентски град - младост , нещо такова , че ще ми требе да пазарувам тещ дни нещо , а нямам представа къде има .... поздрави !
- vasstop
- Гадфадъ'
- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
Правилният линк вече е:
http://www.landi-bg.com/
Там има дистрибутори, но гледам за Младост го няма вече.
За София:
Автокомплекс Маргел
кв. Враждебна
бул. Ботевградско шосе № 441
Мобилен: 00359 885 963679
00359 888 201447
Емейл: sofia@landi-bg.com
"Тотал 12" ЕООД
Телефон: 00359 2 9477045
Мобилен: 00359 888 214 197
Магазин за АГУ
Телефон: 00359 2 9479803
http://www.landi-bg.com/
Там има дистрибутори, но гледам за Младост го няма вече.
За София:
Автокомплекс Маргел
кв. Враждебна
бул. Ботевградско шосе № 441
Мобилен: 00359 885 963679
00359 888 201447
Емейл: sofia@landi-bg.com
"Тотал 12" ЕООД
Телефон: 00359 2 9477045
Мобилен: 00359 888 214 197
Магазин за АГУ
Телефон: 00359 2 9479803
- basis4eto
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
много мерси на колегата васстоп - точен както винаги ! 

- vladobo
- Автомобил: мерцедес
- Двигател:
Здравейте колеги. Знам че темата е стара но не исках да пускам нова, затова пиша тук. Някои знае ли прясна информация от къде мога да си закупя в София оригинален ремонтен комплект (евентуално и цена) и къде може да ми настроят газовата , ако след смяната от мен на мембраните не работи както трябва. Сега свалих изпарителя и го разглобих от едната страна- има една мембрана и кръгла метална пластина и тая въпросната пластина беше усукана- според мен трябва да е права. Какво може да я накара да се усуче така? И още един въпрос - там където влиза антифриза трябва ли да отворя също и има ли и там мембрана която се сменява или нещо друго за смяна ?
Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”