:arrow Фолксваген Фолклорен Събор Узана 22-23.08.2025: Важна информация!

Дилър на Ланди Ренцо за България

Оплачете се от неграмотни майстори или похвалете някой, който си разбира от работата ... Споделете от къде купувате части за вашят VW
Потребителски аватар
krraynov
Автомобил: VW Passat B7 Alltrack
Двигател: CFGB 2012
Контакти:

Дилър на Ланди Ренцо за България

Мнениеот krraynov » Нед 29 май 2005 23:16

Тъй като имах запитване за фирмата официален представител на България на LANDI RENZO :
На мене лично по телефона са и обяснявали как да настроя изпарител, който бях отворил за ремонт... преди 2 години.

Не им правя реклама, но скоро на един приятел дойдоха да му сложат газов инжекцион на Шкода Фабиа 2003г... 1800лв, но го направиха като истинско и професионално.

Дилъра на Ланди Ренцо - фирма "Таньо Видев" от Ямбол

Таньо Видев
Газови системи и инсталации.
адрес: 8600 Ямбол, ул. Пирин No.2, тел.: +359 46 664386, факс: +359 46 664396

GolfSynchro
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Дилър на Ланди Ренцо за България...

Мнениеот GolfSynchro » Чет 09 юни 2005 9:27

Последните 3 години карах с изпарител Renzo Landy SE81 - ходих NNN пъти на севизи(в София са 2 - в Младост и в Хаджи Димитър), смених ВСИЧКО в изпарителя с оригиналния комплект, който продават. НУЛА ефект. И от вчера съм с друга марка изпарител. Проблеми и отговори от сорта - "нямам софтуер за твоето Ренцо, защото е по-старо/ново", "всичко е супер"(ама колата гори 15-18/100 градско) са нормални!!!!
С две думи само ядове. И май не съм само аз(виж форума АГУ в дир-а)

С човека от Ямбол също говорих и той наистина даде точни съвети и спомена нещо от типа "Имаме много оплаквания от София, но това е най-доброто, което можахме да намерим".

Сори за "антирекламата" - дано аз да съм бил тоя с лошия късмет, демек куцуз :D :D

P.S. Да не говорим, че стъпковия мотор и компютъра, който го управлява въобще и не се коментира да бъде монтиран и после настроен. Ей така си ми стоят в мазето.

Потребителски аватар
Lawyer
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Lawyer » Чет 09 юни 2005 11:27

Явно в при нас в София в целия автомобилен бранш е пълно с идиоти, защото, както съм писал в другите теми за АГУ, моята LandiRenzo я сложих в Стара Загора и не мога да ти опиша колко перфектно работи!!! Така че явно НЕ Е от марката, а от "устройството", което я поставя...

Потребителски аватар
vasstop
Гадфадъ'
Гадфадъ'
Автомобил: Golf 2 syncro
Двигател: 1P 1990
Контакти:

Мнениеот vasstop » Чет 09 юни 2005 16:30

Моята я монтираха в Хаджи Димитър, пак Ланди Ренцо и съм доволен как работи колата. Разхода ми е доста приличен, нямам оплаквания засега...

GolfSynchro
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот GolfSynchro » Пет 10 юни 2005 13:54

Не казвам, че е лоша уредбата.
Карах 3 години с нея и се държеше добре. Явно е до майсторите. Този, който я монтира я настрои без газанализатор и някакви апаратури и колата вървеше както си му е реда(160км/ч с 5 човека на магистрала Тракия) и гореше между 8 и 11л/100км.

НО след първото посещение във 'ФИРМЕНИТЕ' и други сервизи започнаха проблемите.......

Та само за инфо пуснах предния пост - да имате едно наум, че може и да прати газ във охладителната система тоя изпарител, колкото и невероятно да звучи......
Не знам как ако е било фабричен дефект не се е проявило това предните години.

Лека и безаварийна!!!

Потребителски аватар
vesko_m
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vesko_m » Вто 21 юни 2005 10:37

Просто видех голем зор докато намеря това:

http://www.mladost.lrenzo.hit.bg/

и реших да го споделя :)
Има и официални представители в доста градове в БГ, защото Ямбол ми е далечко :)

Потребителски аватар
scuba
R.I.P. Holy Diver
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот scuba » Вто 28 юни 2005 9:33

vasstop написа:Моята я монтираха в Хаджи Димитър, пак Ланди Ренцо и съм доволен как работи колата. Разхода ми е доста приличен, нямам оплаквания засега...

И аз по твоя акъл отидох там. Но моето мнение ще си го запазя за мене си! Два пъти я сваляха и слагаха, нямаха половината части, които си поръчах, и в момента колата ИЗОБЩО не върви на бензин. Тва е!

Потребителски аватар
Miki
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Miki » Пет 01 юли 2005 10:47

scuba кофти братче. Съжалявам. Има ли някакво развитие по въпроса? Що не си поискаш парите обратно, щом така тотално са усрали работата?

Потребителски аватар
scuba
R.I.P. Holy Diver
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот scuba » Пет 01 юли 2005 11:07

Miki написа:scuba кофти братче.

Рестартираха компа и колата се оправи. Чакам нивомер в понеделник. Ще ида да го сложат... Сега колата си върви и на бенз., ама очаквам скоро пак да се бъгне. Казаха, че щели да оправят проблема с компа като ида да ми сложат новия нивомер

Потребителски аватар
basis4eto
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Дилър на Ланди Ренцо за България

Мнениеот basis4eto » Вто 01 юни 2010 10:25

хора , виждам , че темата е стара , явно мнението по-горе е важало преди , но сега не бачка линка ... Имате ли представа , за съществуването на магазин , в района на студентски град - младост , нещо такова , че ще ми требе да пазарувам тещ дни нещо , а нямам представа къде има .... поздрави !

Потребителски аватар
vasstop
Гадфадъ'
Гадфадъ'
Автомобил: Golf 2 syncro
Двигател: 1P 1990
Контакти:

Мнениеот vasstop » Вто 01 юни 2010 15:05

Правилният линк вече е:
http://www.landi-bg.com/
Там има дистрибутори, но гледам за Младост го няма вече.

За София:
Автокомплекс Маргел
кв. Враждебна
бул. Ботевградско шосе № 441
Мобилен: 00359 885 963679
00359 888 201447
Емейл: sofia@landi-bg.com

"Тотал 12" ЕООД
Телефон: 00359 2 9477045
Мобилен: 00359 888 214 197

Магазин за АГУ
Телефон: 00359 2 9479803

Потребителски аватар
basis4eto
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот basis4eto » Сря 02 юни 2010 0:45

много мерси на колегата васстоп - точен както винаги ! :beer

Потребителски аватар
vladobo
Автомобил: мерцедес
Двигател:

Мнениеот vladobo » Вто 06 мар 2012 19:45

Здравейте колеги. Знам че темата е стара но не исках да пускам нова, затова пиша тук. Някои знае ли прясна информация от къде мога да си закупя в София оригинален ремонтен комплект (евентуално и цена) и къде може да ми настроят газовата , ако след смяната от мен на мембраните не работи както трябва. Сега свалих изпарителя и го разглобих от едната страна- има една мембрана и кръгла метална пластина и тая въпросната пластина беше усукана- според мен трябва да е права. Какво може да я накара да се усуче така? И още един въпрос - там където влиза антифриза трябва ли да отворя също и има ли и там мембрана която се сменява или нещо друго за смяна ?

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”