Юнитреид"Дружба-2"Vw сервиз-За нищо не стават!!!!!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Юнитреид"Дружба-2"Vw сервиз-За нищо не стават!!!!!
Проблема на автомобила ми е от година и половина(ако искате проверете в саита).Днес отдох в тяхния сервиз като по компетентни и по можещи да ми помогнат за решаване на проблема с автомобила ми,но нищо не успяха да направат взеха ми 160лева за един гумен маркуч,искаха ми + 350 лева за бубина и ж краина сметка се оказа че и това не е причината-ЗА НИщО НЕ СТАВАТ,НЕ ХОДЕТЕ ТАМ ЗИМАТ СМАО ПАРИ И НИщО ПОВЕЧЕ!!!!
аз без малко да отида там да ми направят диагностика... добре че чета форума
а и парите дето ми искат са..малко множко.Къде мога да си направя диагностика,че нещо сутрин колата ми губи обороти,ниски само и гасне.Като загрее после цял ден няма спиране.То хубаво,загрявам я и тръгвам,ама баш като тръгна и като угасне на кръстовището...малко е гадно
чувам разни неща за родата ми 

- dlug
- Автомобил: Passat B5.5 2003 1.9 TDI
- Двигател: AVB
peshonp написа:аз без малко да отида там да ми направят диагностика... добре че чета форумаа и парите дето ми искат са..малко множко.Къде мога да си направя диагностика,че нещо сутрин колата ми губи обороти,ниски само и гасне.Като загрее после цял ден няма спиране.То хубаво,загрявам я и тръгвам,ама баш като тръгна и като угасне на кръстовището...малко е гадно
чувам разни неща за родата ми
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=6022
Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”