ХААС 60 Пловдив - мнение

Оплачете се от неграмотни майстори или похвалете някой, който си разбира от работата ... Споделете от къде купувате части за вашят VW
jorkata
Автомобил:
Двигател:

ХААС 60 Пловдив - мнение

Мнениеот jorkata » Сря 21 ное 2007 23:21

купих си ауди А8 закарах го в ХААС 60 ПЛОВДИВ направих му
обслужване което никои не прави на стоиност 4560лв такива са тсените там което е нормално за оторизиран сервиз
САМО 4Е когато опре работата до гаранциата ТАКАВА НИАМА е има ама с хилиада зора и то само за наши хора
скъсах маншнон4ето на носа4а които е гаранционен искаха даго
хванат със СВИНКА ОПАШКА и даго напълнат с грес това НЕСТАНА
това бесше първата издънка
през това време си купих ауди олролд вкарах го за обслужване
и там оставих 5000 лв. полу4и се ниакакво тресене още същиа ден
оказа се 4е когато са сваляли кардана са прецакали 4ашката на карето и е хварлило греста искаха да я заваряват ТОВА НЕСТАНА
и ме пратиха да си купя кардан втора употреба от автоморга в софиа
с която ме свързаха те ремонта го платих аз а те щяли дами връщат парите малко по малко ВАРНАХА САМО ПОЛОВИНАТА до тук добре
след двете обслужвания запо4наха големите проблеми
сще ви кажа за един проблем и тои все още е сварзан с тях смених гориво нагнетателна помпа при тях дадоха ми гаранция отново
3600лв. бош която била оригинална ДА АМА НЕ обадих се в ауди и миказаха 4е такава помпа за такава цена ниама произведена от фирмата новата помпа ве4е ДЕФЕКТИРА а колата е продадох на приател добре 4е пазя фактурата с която да я рекламира ЖЕЛАЯ МУ УСПЕХ ще му трябват и нерви нещата за които ви пиша как процедират в големия сервиз ХААС 60 ми се слу4иха в рамките на 9 месеца МАИ РОДИХ и това не е вси4ко това са само 3600лв. за помпа а до 40 000 мога да пиша до нова година сега се местя в ауди пловдив
ДОВОЛЕН САМ много от вас сигурно ме познават НЕ ПРАВЕТЕ МОЯТА ГРЕШКА С ХААС 60

POLAKA84
Автомобил:
Двигател:

xaxa

Мнениеот POLAKA84 » Чет 06 мар 2008 14:51

Би ли разяснил на читателите на темата как се връзва носач със свинска опашка, и как се пълни с грес, защото ми стана интересно и съм любопитен да чуя ТВОЕТО експертно мнение. Моля компетентните читатели разглеждащи темата да разяснят на господина какви са дефектите на мотори тип AFB. Всеобщо е мнението за агрегатите който се развалят след определен пробег, а именно:
1.ГНП
2.Турбокомпресор
3.Дебитомер
4.Кобилици и повдигачи.
5.Дюзи

Който има съмненйе относно това дали в представителствата се продават резервни части със съмнителен произход моля да заповяда в Хаас-60. Казвам се Мартин Ениджелян и отговарям за следпродажбеното обслужване в Хаас-60 и Сеат Пловдив, лично ще го запозная с политиката на фирмата. Колкото до конкретният случаи, въпроса е личен моля не обръщаите вниманйе на спекулацийте който се пишат. Горепосочените автомобили имат завдено досие, и се води всеки гаранцйонен и извънгаранцйонен ремонт. Резервните части се доставят от PORSCHE BG, и са 100% оригинални, разопаковат се пред клиентите и се проверяват пред тях. При добро желание разбира се бих помолил Администратора на сайта, да затвори темата тъй като тя цели само да създаде лошо име на фирмата.

Последна промяна от POLAKA84 на Чет 06 мар 2008 16:38, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
dxd
Автомобил:
Двигател:

Re: xaxa

Мнениеот dxd » Чет 06 мар 2008 15:26

POLAKA84 написа:Господин Балабанов бихте ли разяснили на читателите на темата как се връзва носач със свинска опашка, и как се пълни с грес, защото ми стана интересно и съм любопитен да чуя Вашето експертно мнение. Моля компетентните читатели разглеждащи темата да разяснят на господина какви са дефектите на мотори тип AFB. Всеобщо е мнението за агрегатите който се развалят след определен пробег, а именно:
1.ГНП
2.Турбокомпресор
3.Дебитомер
4.Кобилици и повдигачи.
5.Дюзи

Който има съмненйе относно това дали в представителствата се продават резервни части със съмнителен произход моля да заповяда в Хаас-60. Казвам се Мартин Ениджелян и отговарям за следпродажбеното обслужване в Хаас-60 и Сеат Пловдив, лично ще го запозная с политиката на фирмата. Колкото до конкретният случаи, въпроса е личен моля не обръщаите вниманйе на спекулацийте който се пишат. Горепосочените автомобили имат завдено досие, и се води всеки гаранцйонен и извънгаранцйонен ремонт. Резервните части се доставят от PORSCHE BG, и са 100% оригинални, разопаковат се пред клиентите и се проверяват пред тях. При добро желание разбира се бих помолил Администратора на сайта, да затвори темата тъй като тя цели само да създаде лошо име на фирмата.

Докато не се разбере кой прав кой крив не бързай да молиш който,и да било за затваряне на темата,за да няма засечки.... :lol: :wink:

POLAKA84
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот POLAKA84 » Чет 06 мар 2008 15:41

Наистина не мога да Ви моля да затваряте темата. Не всички са запознати със случая. Няма и как да бъдат запознати тъй като всеки автомобил е със сервизно досйе и не е достояние на всеки. Просто не е коректно да се пишат теми от този тип защото влияят лошо на мнението на читателите за сервизите. Особенно когато се публикуват подобни теми целящи само едно, да се опетни името на представителствата. Не говоря само за Хаас, говоря за всички оторизирани сервизи в България. Чета какви ли не коментари за Сакар, Аутотрейд, Аутохит, Вест Ауто и т.н, който съм на 99 %, Че не могат да бъдат подкрепени с факти а само с думи.

Потребителски аватар
DragoGT
1/8 перничанин
1/8 перничанин
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DragoGT » Чет 06 мар 2008 16:12

човека може и да казва истината

аз съм си патил и от сакар и от ситроен сервиза и от на тойота
и мнението ми за официални сервизи е доста лошо
засега от порше не съм случил на лошо но пък кола там е ходила само за боя :wink:
тойота има едно стъкло където можеш да гледаш как работят
няколко пъти ми се искало да мина през него
а един чичо веднъж не издържа и се опита mhihi

POLAKA84
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот POLAKA84 » Чет 06 мар 2008 16:25

:lol: :lol: :lol: то е било голям смях.

Потребителски аватар
Kaizer Soze
Monseigneur
Автомобил: Dacia Sandero Stepway
Двигател: 2017
Контакти:

Мнениеот Kaizer Soze » Пет 07 мар 2008 12:19

Колега Полак,

Вместо да спорите с човека (може да е прав, може да не е) по-добре покажете заинтересованост да му оправите проблемите. Това прави добро впечатление, пък и само така можете да защитите доброто име на сервиза си - чрез клиента. Той сам ще напише нещо хубаво за вас ако се постараете.

Търговците още не могат да схванат, че интернет променя търговията и дава наистина предимство на потребителите.

POLAKA84
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот POLAKA84 » Пет 07 мар 2008 14:53

Напълно съм съгласен, че клиентите са наи важни, но както посочих по горе проблемат е много далече от фирмата. Не мога да виня никой който вземе страна по въпроса, все пак господина е от страна на потребителите а аз съм изпълнител, логично е да се вземе страната на клиента. Доколкото разрешаването на проблемите на автомобила вече няма проблеми тъй като единият автомобил вече е смлян до неузнаваемост а другият е продаден, така, че отдавна нито ние нито Ауди Пловдив имаме някакви отношения към клиента. Изпитвам уважение към него не само като клиент, защото найстина не сме видяли лошо, но както и да е, аз казах, че темата е насочена конкретно към нашата фирма и цели да се опетни доброто ни име. Който иска да пише нещо, което иска да видя моля да мипише Л.С. тази тема за мен е приключила както казах и няма да пиша повече коментари. Приятен ден на всички.

Потребителски аватар
juve
Автомобил: Pasat B3-Seat Leon TDI
Двигател: AAZ - ALH

Мнениеот juve » Пет 07 мар 2008 20:09

Интересно ми е защо срещу някои фирми ВИНАГИ има опити да бъдат наклеветени и обвинени в всякакви грехове , а към други почти не се случва ... вероятно зли конкуренти или .... ? Колкото до конкретната фирма и нейния сервиз ...само добро може да се каже - хората преди време бяха достатъчно любезни да ми обяснят , че техническото състояние на автомобил без компютър по никакъв начин не може да бъде проверено и е излишно да се прави каквато и да е интервенция ..... благодаря , че бяха достатъчно любезни да не ми взимат парите за невъзможна мисия ...хвала на такива фирми !
п.с наистина съм им благодарен :D

Потребителски аватар
Cee
Автомобил:
Двигател: AMX

Мнениеот Cee » Съб 08 мар 2008 19:07

Колега ако си с 2.5 TDI ..... се радвай,че са ти взели толкоз :wink:

Потребителски аватар
Vento
Автомобил: Vento+Golf 2+Golf 3
Двигател: ABS+ABF+ABV

Re: НЕ ХОДЕТЕ В ХАААС 60 ПЛОВДИВ----лъжат хората

Мнениеот Vento » Пон 09 мар 2009 10:15

Искам да споделя и моето мнение за сервиза на ХААС 60.
Имам '93 VW Vento 1,8 моно 90 коня и '97 VW LT 35 2,5TDi 102 коня. Карал съм и други VW-та там.
Като цяло са много здрави автомобили, Vento-то съм го карал няколко пъти за преглед и диагностика, за смяна на масла, спирачна течност и т.н. дреболии в ХААС - нямам никакви оплаквания - и цените са били приемливи и съразмерни с други сервизи, и обслужването ме е задоволило.
LT-то имаше по-гаднички дребни проблеми, които трудно се диагностицират, затова преди около 6 мес. го закарах там и съм много доволен. Оправиха ми почти всичко (с изключение на нещата, които аз не пожелах защото бяха доста скъпи и за стар бус прецених, че не си струва). Но сега LT-то е песен - върви и се държи като ново (а е на 230 хил. на километраж и незнайно колко в книжка), много съм доволен. Цените отново не бяха високи, а не знам дали в друг сервиз (изключая фирмен на VW) изобщо биха открили и отстранили такива дребни, но гадни проблемчета (защото преди това съм го карал на 1-2 и го гледаха умно).
Така че аз като цяло си преценявам кое може да го направи кой-да-е и кое е за фирмен сервиз и се съобразявам струва ли си цената. Досега особени оплаквания от ХААС 60 нямам. :да:

nedialko_vento
Автомобил:
Двигател:

Re: НЕ ходете в ХААС 60 Пловдив - лъжат хората

Мнениеот nedialko_vento » Чет 12 мар 2009 13:02

Абе хора я стига сте спорили за глупости. От това, което аз виждам тук не става въпрос кой сервиз е читав и кой не е. Аз оставам с впечатлението че автора има нещо лично към сервиза и просто си го изкарва там където най много може да се навреди. Аз пък на Хаас мога да кажа, че безрезервно им вярвам. Наистина веднъж ми се наложи да отида при тях за диагностика на Вентото, 2E мотор., и ми откриха дефект в някъв там регулатор, абе с две думи цената беше 670лв., просто щях да припадна ъпсурд да дам толкова пари викам им аз, нещо ремонт тва онова не може ли да стане. А тоя пич дето ги записва вика не, просто това не се отремонтира. Тогава случаино мина едно по младо момче явно беше управител ли не знам, и какво стана,? жал ли му стана за мен какво и ми каза, виж какво ако ти се струва много иди до Нева при Данко там съм чувал, че има такива неща на сностни цени, виждам че нямаш възможност и наистина е скъпо. Отидох и познаите 90лв. :D много се зарадвах. Отидох смених си го, и съм много доволен. Вече само там си диагностицирам колата, хората ми правят отстъпки като за по стар автомобил, не се държат надменно задето съм със стар автомобил въпреки , че до моя дрънгел :D правиха ремонт на най новото RS6 дискове и накладки за 7000лв. Та сменям си маслото само там, абе с две думи с тая постъпка ме спечелиха като клиент. Не знам с теб какво се е получило, но аз съм много доволен.

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Чет 12 мар 2009 13:04

Ако до утре някой не представи официални документи, сканирани надлежно, касаещи развитието на ситуацията, ще заключа темата. От едната страна виждам само неграмотно и необосновано хвърлени обвинения ... Обвинения се правят с доказателства. Другото са празни приказки. Поне снимков материал да имаше.

Потребителски аватар
gubaku
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот gubaku » Чет 12 мар 2009 21:22

Да добавя и аз едно мнение по въпроса. Писал съм и тема по въпроса, но сега не ми се търси пък и тя стана много дълга, затова накратко...

Преди няколко месеца, по коледните празници, ми се спука радиаторчето на парното на пасата. Попитах в Хаас колко ще струва смяната - цена около 800лв.

Попитах в Ауто Юниън колко ще струва същата интервенция - 260лв...

Това са факти, никой не искам да петня, или обиждам. Избора от моя страна на сервиз беше ясен!

Моя пасат също има досие в Хаас (там му е правено първоначалното обслужване, ремъци, ролки и прочие, а включително и онзи ден бях да ми сменят спирачната течност), но винаги преди да отида там правя сверка на цени, защото е известно че цените им са високи. Колегата, който работи там няма какво да се сърди, това са всеизвестни факти! Иначе с мен винаги са били много любезни, но не ми харесва, че намаш достъп да колата си докато и правят нещо. В ауто юнион никога не са ми направили забележка затова че ходя да видя майстова какво прави или за това че предявявам някакви претенции. Баща ми си купи чисто нова Хонда СR-V и в хонда сервиза е целия една витрина и по всяко време можеш да гледаш какво ти се случва с колата...

Потребителски аватар
radotom
Модератор
Модератор
Автомобил: Passat B6
Двигател: CBBB

Мнениеот radotom » Нед 19 апр 2009 19:59

dobrin написа:Ако до утре някой не представи официални документи, сканирани надлежно, касаещи развитието на ситуацията, ще заключа темата.

То утре сутринта отдавна е минало, та... Добри, извинявай, ще ти отнема удоволствието! mhihi

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”