Pro Speed - стават ли?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
-
- Автомобил: Golf Mk4
- Двигател: AGU
Pro Speed - стават ли?
Някакви мнения за този сервиз? Че търся каде да си сменя съединителя и да ми оправят теч на масло от двигателя.
- warrior
- Автомобил:
- Двигател:
аз лично съм много недоволен от тях! взеха ми 50 лева за диагностика?!?!?! и колата продължаваше да не им е ясен проблема, а парите ми отидоха на вятъра. колите които се правят там са ауди а8, ауди тт и някакви супер бегачки, но имам чувството че от обикновени коли не разбират много-много...
колата ми почна да свири след техния преглед?! вакуум нещо бяха преебали, държаха ме 4!!! часа за диагностика на двигател без да ми казжат абсолютно нищо и с някакво супер арогантно отношение, все едно услуга ми правят!
цените им са невероятни! аз лично съм им казал че повече няма да стъпя там! и не бих!
Jordan
колата ми почна да свири след техния преглед?! вакуум нещо бяха преебали, държаха ме 4!!! часа за диагностика на двигател без да ми казжат абсолютно нищо и с някакво супер арогантно отношение, все едно услуга ми правят!
цените им са невероятни! аз лично съм им казал че повече няма да стъпя там! и не бих!
Jordan
Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”