Pro Speed - стават ли?

Оплачете се от неграмотни майстори или похвалете някой, който си разбира от работата ... Споделете от къде купувате части за вашят VW
brum
Автомобил: Golf Mk4
Двигател: AGU

Pro Speed - стават ли?

Мнениеот brum » Вто 14 юни 2005 16:05

Някакви мнения за този сервиз? Че търся каде да си сменя съединителя и да ми оправят теч на масло от двигателя.

Потребителски аватар
warrior
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот warrior » Вто 14 юни 2005 16:09

аз лично съм много недоволен от тях! взеха ми 50 лева за диагностика?!?!?! и колата продължаваше да не им е ясен проблема, а парите ми отидоха на вятъра. колите които се правят там са ауди а8, ауди тт и някакви супер бегачки, но имам чувството че от обикновени коли не разбират много-много...
колата ми почна да свири след техния преглед?! вакуум нещо бяха преебали, държаха ме 4!!! часа за диагностика на двигател без да ми казжат абсолютно нищо и с някакво супер арогантно отношение, все едно услуга ми правят!

цените им са невероятни! аз лично съм им казал че повече няма да стъпя там! и не бих!
Jordan

Потребителски аватар
GoGo82
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот GoGo82 » Вто 14 юни 2005 17:02

Малко си падат спортишен! Аз си правя мойта каручка в съседния на тях сервиз-на Шкода. Цените им не били евтини...за качеството на ремонтите не знам, но ако случайно се решиш мини през сервиз Шкода и сравни цените и ако ти е по-изгодно.... Аз съм доволен от там!

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”