Здравейте колеги, първо се извинявам на колегите който ще ми предложат като вариант търсачката. Прегледах във форума темите за автоключове.
Сега въпроса ми към Вас: когато си купих колата (Бора-2000г. 1,6 бензин) ми дадоха само един ключ(KRIPTO)-сгъваем. Когато си слагах алармата ми преложиха да ми нпаравят 2-ри ключ. Реших да си направя , но след като прерових форума и говорих с автоключаря стигнах до извода,че ключ който могат да ми направят е обикновен с чип за 120лв., сгъваем стига май над 250лв. Порових се в интернет и видях, че мога да си купя ключ втора употреба за около 10-20 евро, намерих също и металната заготовка без каналите за около 10 евро. Искам вашето мнение дали ако си купя всички тези части от интернет ще може да се сглоби ключ за моята кола и къде във Варна мога да намеря свестен авто ключар. Говорих с автоключар и той ми каза, че ако ключа е същия ще се получи само няма да може да се отварят вратите от ключа.
Моля ви кажете си мнението. Благодаря Ви предварително.
Respect
Автоключар във Варна-Bora/Golf4/PassatB5
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
- alexkoleff
- Автомобил:
- Двигател:
- golf avenue
- Автомобил: vw golf variant
- Двигател: azj 02
- alexkoleff
- Автомобил:
- Двигател:
- Vladko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Автоключар във Варна-Bora/Golf4/PassatB5
alexkoleff написа:... Говорих с автоключар и той ми каза, че ако ключа е същия ще се получи само няма да може да се отварят вратите от ключа.
...Respect

- alexkoleff
- Автомобил:
- Двигател:
Може би не съм обяснил правилно. Ще се отваря колата, но само с ключа, а не от дистанционото на ключа(вграденото). Аз в момента си отварям колата с дистанционото на алармата, така че не е голям проблем, но ако стане и дистанционното на ключа е идеално. Засега обаче търся ключар който да ми даде съвет.
- alexkoleff
- Автомобил:
- Двигател:
Благодаря на всички отоговорили на въпроса ми, но поразпитах в Германия колко ще ми струва в сервиз на VW и смятам да пробвам там лятото. В БГ ми предлагат 140/280 за нормален/сгъваем ключ, а в Германия към 100 евро за сгъваем ключ. Не съм уговорил още нещата, но лятото ще ходя на гости в Германия и смятам да пробвам там. Щя пиша веднага щом имам какво да споделя с Вас колeги, а ако Вие имате въпроси ще пиша вендга щом мога.
Respect
Respect
Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”