Клубен сервиз - VAG Сервиз Герман - Niksi и Мишо

Оплачете се от неграмотни майстори или похвалете някой, който си разбира от работата ... Споделете от къде купувате части за вашят VW
Потребителски аватар
°niksi°
Бай Брадър
Мнения: 5086
Регистриран на: Вто 08 юни 2004 11:28
Автомобил:
Двигател:
Местоположение: София
Контакти:

Клубен сервиз - VAG Сервиз Герман - Niksi и Мишо

Мнениеот °niksi° » Чет 23 юни 2005 11:45


Наученото и придобитият опит през годините, ни даде мотивация да специализираме в определени услуги които твърдим, че са едни от най-качествените на пазара на автоуслуги в България. В нашия сервиз никога няма да чуете „Ние правим всичко по всички коли“, или „Щом е на 4 гуми и има мотор ще можем да го оправим“. Затова решихме да направим сервиза специализиран в конкретни сравнително малко на брой услуги, качеството на които държим да е едно от най-добрите. Идеята ни е вграждайки оригинални и/или изпитани марки алтернативни части и следвайки процедурите за ремонт на VOLKSWAGEN AG да подсигурим вашето спокойствие за дадения експлоатационен период от прозиводителя, като разбира се дадем гаранция за извършеното. Поради тази причина сервизът избягва работата с части на клиента или такива с неизяснен произход и качество. Винаги сме се стремяли извършвайки даден ремонт или манипулация да не се налага да се повтаря, освен разбира се след изминаване на определените за това километри. Стремим се да забелязваме евентуални проблеми докато са още малки и се опитваме да не позволяваме да станат сериозни. В същото време се стараем да не сме от типа сервизи които сменят наред без да мислят докато се реши даден проблем. За съжаление границата е доста тънка и не винаги може да се вземе най-правилното решение, но изхождайки от опита и човечността си обикновенно ни се получават нещата. Най-често печелим клиентите си със старателно извършени ремонти, вложени оригинални или най-добрите алтернативни части, което да отговаря на определението дадено от хората които ни се доверяват, че сме „коректен сервиз“.
Давам елементарен пример за това колко е важно да се обръща внимание на детайлите при извършване на даден рутинен ремонт: При смяната на маховик на автомобил оборудван с DSG трансмисия се обръща по-сериозно внимание на зъбите на оста на съединителя. Ако са износени е добре да се смени и той, защото иначе заради получената хлабина новият маховик ще се изхаби сравнително бързо.


Считано от 01.01.2020 г. Сервизът ще се опита да въведе нов за него начин на работа, а по-точно: Въвеждаме 2 типа услуги – основни и допълнителни. Основните услуги ще се извършват по график чрез резервация по телефон или чрез сайт /предстои изграждането и пускането му в експлоатация/. Когато имаме свободно работно място и време в графика ще записваме и часове за допълнителните услуги предлагани от нас. Също така ще се опитаме да създадем едно работно място за така наречените „бързи ремонти“, чрез което да можем да реагираме за съответния ден или максимум за ден напред.


Основни услуги предлагани от VAG Сервиз Герман:
Първоначално и периодично обслужване на автомобили от VOLKSWAGEN AG /бензинови и дизелови/ – тук предлагаме пълно първоначално обслужване на новозакупени автомобили, както и периодично такова.
Смяна на съединител с маховик на ръчни трансмисии на автомобили от VOLKSWAGEN AG .
Смяна на маховик на DSG 6 и 7 степенни кутии.
Смяна на съединители на DSG 6 и 7 степенни кутии.
VCDS "диагностика" на бензинови и дизелови автомобили от ВАГ групата.

Допълнителни услуги които сервизът предлага:
1. Парно и Охладителна система - смяна на радиаторче на парно, смяна на охладителни радиатори.
2. Ходова част и окачване - смяна амортисъори, лагери, маншони, карета, шарнири, втулки и носачи, тампони макферсон, накрайници, пружини и др.
3. Спирачна система - смяна накладки, спирачни дискове, спирачни помпи, жила ръчна спирачка, датчици за АБС.
4. Климатична система – зареждане и диагностика на климатични системи.


5. Монтаж на обикновени и CAN аларми на фирма BSM. Монтаж на DRL модули. Гаранция 2 години!
6. Диагностика и ремонт на бензинови инжекционни системи!
7. Диагностика и ремонт на електрическата система, стартери, алтернатори, ел. стъкла, централно заключване и т.н.....


Телефон за връзка за основни успуги и допълнителни от 1 до 4 – 0878 514122 Ники
Телефон за връзка за допълнителни услуги от 5 до 7 – 0886 997575 Мишо

1) Пълното първоначалното обслужване включва следните дейности /като някой могат и да не присъстват в зависимост от желанието на клиента/ – смяна ангренажно задвижване, водна помпа, пистов ремък с прилежащите му ролки и обтегачи, смяна масло и филтри, машинна смяна на спирачна течност, бърз оглед на окачване, спирачна система, трансмисия и описване на моментното състояние и препоръки за предстоящи ремонти.
2) Периодично обслужване – извършва се на 10 000 км. или 15 000 км. – смяна на масло и филтри със зануляване на сервизен интервал.
3) При смяната на съединители на 6 и 7 степенните DSG кутии се използват ремонтните решения на Schaeffler group, както и специалните инструменти препоръчани от тях.


За повечето ремонти извършвани в сервиза имаме практика да даваме гаранция за период от 6 месеца до 2 години. Обикновено 6 месеца е гаранцията за ремонтирани определени детайли в които се влагат нови части /на мястото на изхабените или неработещи стари/, като стартери, алтернатори, климатични компресори, ходравлични помпи, скоростни кутии, отремонтирани ел. модули за заключване и др. 2 години гаранция получават ангренажните комплекти, качествените или оригинални електронни модули – дросел клапи, модули за отключване/заключване на врати, ЕГР клапи, импулсни датчици и др.

Гаранционни условия при които работи сервизът:
Частите за ремонта да са подсигурени от сервиза .
Да са спазени условията на VOLKSWAGEN AG за подмяна на съвкупност от части. /Например: Смяна на прахозащитен комплект при смяна на амортисъори. Смяна на спирачни накладки при смяна на дискове. Смяна на водна помпа при смяна на ангренаж на автомобили в водна помпа задвижвана от ангренажен ремък. и др./
Гаранцията при смяна на ангренажен комплект важи при подмяна на ангренажен ремък, ролки /обтяжни и паразитни/, водна помпа и при положение, че не са констатирани течове на масло, гориво и други течности предразполагащи към дефектиране на даден детайл от ангренажното задвижване. При констатиране на теч, омасляване и др., се предлага възможно решение на клиента, като след съгласието му се предприемат мерки за отстранавянето на проблема. При отказ от клиента гаранция не се дава.
При дефектиране не по вина на ползвателя на част, детайл или комплект закупен и монтиран от сервиза, ремонта по отстраняването на дефекта или замяната на частта/детайла/комплекта е за сметка на сервиза.
При опит за измама или дефект произлязъл заради неспазване на условията за експлоатация или не спазване на гаранционните условия ремонта е за сметка на клиента.
Гаранцията не покрива последствия от нормално износване на частите, неправилна експлоатация или неправилна подръжка.
Гаранция за вложените авточасти от производителя, на които автосервиз “VAG Сервиз Герман” е официален представител, e в период до три години. Тази гарнация се разглежда при предоставяне на фактура с резервни части и труд на представителя, смяната на часта определена за дефектна или възстановяването и бива одобрено от производителя.


Работно време с клиенти от Понеделник до Петък от 10.00-18.00
Събота и Неделя почивни дни


Обаждания в извън работното ни време може да не бъдат приети.

Считано от 01.05.2017 сервиза вече НЕ предлага услугата за преглед на автомобил преди закупуване, така че по такъв случай няма никакъв смисъл да ни търсите вече. Ако някога има промяна ще бъде упоменато тук.

Последна промяна от °niksi° на Вто 30 юни 2020 23:36, променено общо 42 пъти.
Потребителски аватар
vaskoto1
майстор Падна ли ми!
Мнения: 11992
Регистриран на: Пон 12 юли 2004 16:34
Автомобил: Passat B35i
Двигател: AGG
Местоположение: София
Контакти:

Мнениеот vaskoto1 » Чет 23 юни 2005 16:50


:yeaha: бравос-много се радвам-това е начина!
да изградиме мрежа от хора на които може да се разчита за качество и отношение!
сега в софия-по късно и в други градове...mhihi mhihi mhihi
никси-много се радвам за тебе! :heavymetal:


Потребителски аватар
Lawyer
Мнения: 1769
Регистриран на: Пет 15 апр 2005 15:58
Автомобил:
Двигател:
Местоположение: София
Контакти:

Мнениеот Lawyer » Чет 23 юни 2005 17:02


Супер е, че ще има на кого да се разчита! Клубният "джойнт венчър" започва да работи.


Потребителски аватар
nii
Незабравим член
Мнения: 4164
Регистриран на: Пон 24 яну 2005 13:33
Автомобил: Golf 2 Automatic
Двигател: RP
Местоположение: кръчмата
Контакти:

Мнениеот nii » Чет 23 юни 2005 18:31


А я аз да попитам как стоят при вас двамата нещата с "пътна помощ" тъй да се каже? Васко беше споменал нещо по темата, ама ако утре примерно се потроша и звънна на единия от двамата имате ли възможност да долитате? ако е някъде извън София (наблизо де) бихте ли се дигнали и на каква цена? Щото кво да викам разни СБА или прочее мародери....


Потребителски аватар
°niksi°
Бай Брадър
Мнения: 5086
Регистриран на: Вто 08 юни 2004 11:28
Автомобил:
Двигател:
Местоположение: София
Контакти:

Мнениеот °niksi° » Чет 23 юни 2005 19:39


nii написа:....


Значи на мене лично може да се разчита по всяко време стига да имам възможност - доколкото знам и Ваското е така но той да си каже.
Става дума, за следното закъсва някой, звъни, ако мога идвам и ако мога помагам - не го правя за пари защото е кофти в такава ситуация да се гледа изгодата и материалното. Имал съм случай да ходя до Монтана за помощ.

По-късно ще допиша още нещо че излизам.


Потребителски аватар
vaskoto1
майстор Падна ли ми!
Мнения: 11992
Регистриран на: Пон 12 юли 2004 16:34
Автомобил: Passat B35i
Двигател: AGG
Местоположение: София
Контакти:

Мнениеот vaskoto1 » Чет 23 юни 2005 21:03


мдам-стига да съм в състояние-винаги ще дойда.
и съм идвал... :wink: а и ще идвам-можете да разчитате.


One
Мнения: 3591
Регистриран на: Чет 10 юни 2004 9:18
Автомобил:
Двигател:
Местоположение: София

Мнениеот One » Пет 01 юли 2005 9:02


Евала момчета, добре че има такива като вас :)
Браво


Потребителски аватар
tedy
Мнения: 463
Регистриран на: Чет 07 апр 2005 15:11
Автомобил:
Двигател:
Местоположение: София
Контакти:

Мнениеот tedy » Пон 04 юли 2005 16:03


Браво Niksi! Успех! И ако имам нужда ще те потърся, без да те познавам лично съм убедена, че на теб може да се разчита! Също и на Vaskoto.


Потребителски аватар
FLY
Мнения: 310
Регистриран на: Чет 17 юни 2004 9:19
Автомобил:
Двигател:
Местоположение: Софето

Мнениеот FLY » Чет 07 юли 2005 9:58


успех Никси!


Потребителски аватар
Dodi_Dogg
Мнения: 420
Регистриран на: Чет 24 фев 2005 13:31
Автомобил:
Двигател:
Местоположение: София
Контакти:

Мнениеот Dodi_Dogg » Чет 07 юли 2005 10:32


Ооо Никич начи скоро може да се видим да ми направи6 една диагностика на ходовата 4аст и да ми кажеш какво да си набавя 4е да я правим някой хубав слън4ев ден. Става ли?:)


Потребителски аватар
веселин
Мнения: 8226
Регистриран на: Пет 20 май 2005 18:36
Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
Местоположение: София
Контакти:

Мнениеот веселин » Съб 04 фев 2006 18:36


Специални благодарности Ники-затова че имам вече безпроблемно действие на механизма за видгане и сваляне на стъклото! bowdown Който си може си го може! И вземи го изтрий предишния ми пост! :wink:


beliot
Мнения: 15
Регистриран на: Вто 17 яну 2006 12:09
Автомобил:
Двигател:
Местоположение: София

Мнениеот beliot » Съб 04 фев 2006 21:54


Днес бях при Никси за смяна на термостат на Passat. Останах изключително доволен. Момчето си разбира от работата и въобще не взима скъпо. Препоръчвам го на всеки. Дано да има повече такива майстори като него и Vaskoto.


Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Мнения: 13068
Регистриран на: Сря 17 авг 2005 15:15
Автомобил:
Двигател:
Местоположение: София

Мнениеот LILO&STICH » Нед 05 фев 2006 16:06


бравос майсторчета!!!

специални благодарности и от мен


Потребителски аватар
duini
Мнения: 67
Регистриран на: Пон 01 авг 2005 12:33
Автомобил:
Двигател:
Местоположение: София

Мнениеот duini » Пон 13 фев 2006 14:53


Браво на Никси - смяна на радиаторче на парното за пасата - 3.5 часа. Горкия на студа в събота. Мерси още веднъж :)


Потребителски аватар
karrr
Мнения: 156
Регистриран на: Вто 28 мар 2006 13:48
Автомобил:
Двигател:
Местоположение: София
Контакти:

Мнениеот karrr » Сря 17 май 2006 21:16


Ники е страшен :!: :!: :!:
много съвестен и свестен майстор - горещо го препоръчвам на всички :PВърни се в “Сервизи, магазини и части за VW”

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Bongo78 и 6 госта