Добър сервиз за напасване на калник и врата

Оплачете се от неграмотни майстори или похвалете някой, който си разбира от работата ... Споделете от къде купувате части за вашят VW
blazerbg
Автомобил:
Двигател:

Добър сервиз за напасване на калник и врата

Мнениеот blazerbg » Съб 26 яну 2008 19:02

Здравейте колеги,
преди време претърпях леко птп - резултата сменен преден ляв калник и ремонт на врата. Хубаво но майстора, при който правих колата не си свърши работата както трябва и сега разстоянието между калника и вратата не е еднакво в двата края, по мое мнение трябва леко да се завърти, т.е. напасване. Също така и при вратата има едно разстояние което ме дразни, а и самата врата не се затваря явно плътно защото скърца по време на движение. Можете ли да ме насочите към добър сервиз/тенекеджия в София който да ги напасне добре.
Колата е Поло 9N ако има значение.
Мерси предварително!

Потребителски аватар
Dart
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Dart » Нед 27 яну 2008 10:01

Когато един пияница ми размаза Пасата отдясно - от броня до броня , ходих в "Автоекспрес" . Човека се казва Светльо Петров. Останах доволен - оправянето на вратите и боядисването стана бързо и не си личи нищо. Понеже металикаи е "гаден" ми взе по 120 на детайл .

blazerbg
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот blazerbg » Нед 27 яну 2008 19:35

Dart написа:Когато един пияница ми размаза Пасата отдясно - от броня до броня , ходих в "Автоекспрес" . Човека се казва Светльо Петров. Останах доволен - оправянето на вратите и боядисването стана бързо и не си личи нищо. Понеже металикаи е "гаден" ми взе по 120 на детайл .

Къде се намира този сервиз колега, дай някакви координати.

Потребителски аватар
Dart
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Dart » Пон 28 яну 2008 8:31

Като се спускаш по "Житница" след "Красно село" има сфетофар на кръстовището - продължаваш направо - старият път за "Овча купел" има лек завой вляво , а сервиза е точно отдясно. Ама и аз го обясних.Човека има тел. 0888 510 220. Дано съм ти бил полезен.

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”