елкон във Варна-не ходете там

Оплачете се от неграмотни майстори или похвалете някой, който си разбира от работата ... Споделете от къде купувате части за вашят VW
Потребителски аватар
пламен пасков
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

елкон във Варна-не ходете там

Мнениеот пламен пасков » Пон 28 яну 2008 14:58

Сервиза е в Възраждане зад газостанцията на Петле6ев та значи ,наложи ми се да оправям ладата 4е нещеше да пали горката,та се почна едно замерване ,аз имам работа и си трагнах,тоз каза ще званна,отивам аз като каза че е готов и какво ,аз съм дограмаджия и не разбирам,та ми взе 50 лв за елкон,зареждане на акомулатор,врастане на обикновено палене,понеже беше с електронно палене и обяснение че които ми е сложил електр.палене се бил обаркал нещо.та карам си ладито и след 20 км пак заби,този път си викам няма да ходя при тоаз свиня,а жикам моя човека да ме дръпне до сервиза дето оправям пасата,и кво се оказа изгоряла бобина.как не го е видял тоз елкон таз бобина,божа работа,та както казах съм дограмаджия и знам колко му струват стъклопакетите на сервиза,ще си избера един за 50 лв и сме квит.4ао

Потребителски аватар
пламен пасков
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот пламен пасков » Пон 28 яну 2008 15:03

този на бул .Цар Освободител,след крастовището с улицата която идва от дом Младост,от крастовището в посока околовръсното това е 2 рия сервиз,щото преди него има друг елкон.

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”