Крафт-Дружба
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
- веселин
- Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
- Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
- Контакти:
Крафт-Дружба
Някой да има впечатления от тоя магазин+сервиз,препоръча ми го автомонтьор на когото имам доверие-за да знам ,ако ми се наложи???
- guard
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Крафт-Дружба
веселин написа:Някой да има впечатления от тоя магазин+сервиз,препоръча ми го автомонтьор на когото имам доверие-за да знам ,ако ми се наложи???
Струва си, но ауспусите ще издържат мах 1-1,5 год.........е верно за това и струват евтино, след като оригиналните са по 250-300лв....но пък са дълголетници и издържат по 5-6год и повече.

Като цяло ходил съм при тях, читава са и съм доволен........като работа, а като гърнета.........пак стават при тези цени....
- PL-16v
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Крафт-Дружба
ChampioN написа:веселин написа:Някой да има впечатления от тоя магазин+сервиз,препоръча ми го автомонтьор на когото имам доверие-за да знам ,ако ми се наложи???
Струва си, но ауспусите ще издържат мах 1-1,5 год.........е верно за това и струват евтино, след като оригиналните са по 250-300лв....но пък са дълголетници и издържат по 5-6год и повече.![]()
Като цяло ходил съм при тях, читава са и съм доволен........като работа, а като гърнета.........пак стават при тези цени....
Колегата е прав един приятел си прави там гарнетата и точно след година в моминта са целите изгнили

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”