Автомобилът е VW Polo 1.3i 90г. 'пълен' инжекцион. Двигателят е NZ.
Няма газова - кара се на бензин.
Проблемът е, че не ще да върви добре както преди, въпреки опитите на някои майстори да решат проблема.
Дори ме бъзикат, че съм бил свикнал с по-новата си кола и затова не съм доволен, но знам, че не е вярно - Polo-то преди беше оса, сега малко на куц кон мяза.
Виждам много положителни мнения във форума за Васко и за Ники, но очаквам мненията Ви къде е най-подходящо да отида в моя случай.
За това се регистрирах тук днес, предварително Ви благодаря за информациите.
Търся сервиз за диагностика в София
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
-
- Автомобил:
- Двигател:
- tatenceto
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Търся сервиз за диагностика в София
говори с ваското1 и му обясни за проблема си и той ще каже можели да ти помогне или неivorpetkov написа:Автомобилът е VW Polo 1.3i 90г. 'пълен' инжекцион. Двигателят е NZ.
Няма газова - кара се на бензин.
Проблемът е, че не ще да върви добре както преди, въпреки опитите на някои майстори да решат проблема.
Дори ме бъзикат, че съм бил свикнал с по-новата си кола и затова не съм доволен, но знам, че не е вярно - Polo-то преди беше оса, сега малко на куц кон мяза.
Виждам много положителни мнения във форума за Васко и за Ники, но очаквам мненията Ви къде е най-подходящо да отида в моя случай.
За това се регистрирах тук днес, предварително Ви благодаря за информациите.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Проблемът е решен
В събота ми се отвори въможност да ме приемат в сервиз BOSH под моста Чавдар.
Успяха да отстранят проблема макар и от втория път.
Първия път пробвахме: настройки, свещи, капачка и палец, кабели - не стана. Кабелите им ги върнах (140 лв. са все пак), другото си го купих - не че трябваше, но така или иначе бяха стари - мир да има.
В крайна сметка се оказаха се запушени дюзите за инжекциона. След като хората от сервиза ги чистиха с ултразук Полото отново е оса.

В събота ми се отвори въможност да ме приемат в сервиз BOSH под моста Чавдар.
Успяха да отстранят проблема макар и от втория път.
Първия път пробвахме: настройки, свещи, капачка и палец, кабели - не стана. Кабелите им ги върнах (140 лв. са все пак), другото си го купих - не че трябваше, но така или иначе бяха стари - мир да има.
В крайна сметка се оказаха се запушени дюзите за инжекциона. След като хората от сервиза ги чистиха с ултразук Полото отново е оса.
Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”