Къде в Пловдив или в Пазарджик???
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
- tumbavw
- Автомобил: vw polo 1998 50hp
- Двигател: 6 N
Къде в Пловдив или в Пазарджик???
Моля помогнете. Вчера си купих Поло 1.0 ми 55к.с. 98г. и на таблото пише "сервис инспект" или нещо подобно. Автоджамбаза ми каза, че трябва да се смени маслото и вс ще е ок, така ли е? Та въпроса ми къде мога да ида и да ми погледнат свястна ли е колицата, да е закачат на компа и да ми кажат връщан ли е километража и т.н. Като екстри има само предни ел.стъкла, хидравлика и готино СД сони. ПоКм е на 74000 уж истински. така изглежда и колата като нова без никаква забележка. Чудя се само недадох ли много пари? 5200 как ви се вижда? Благодаря предварително.
- Geleto
- Автомобил: Passat B4
- Двигател: 1.8 MI 1994
- Контакти:
http://www.auto-pz.com/ Тук ще ти кажат
Мен Ламерче ме води в един сервиз след СБА ама не помня как се казва. Питай в пазарджишкия форум!

-
- Автомобил:
- Двигател:
Здрасти,
за километрите не могат да ти кажат никъде с точност дали са въртени, но това няма значение ако колата е добра - двигател се ремонтира стига купето да не е удряно. Мога да ти препоръчам сервиз в Пловдив, където ходя аз и никъде другаде не давам да ми пипат колата, не че е "Мерцедес" колата ама.... Сервиза се намира на една пресечка на бул. "Скопие", пресечката на механотехникума, в противоположна посока. За по-лесно, качваш се по надлеза на "Билла" до централна гара и караш, като "Била-та" ти остава от дясна страна. На предпоследното голямо кръстовище завиваш на ляво и караш почти до края на улицата. Малко преди краят на павирана улица в ляво е механотехникума, в дясно е НАП, а малко преди НАП има една пряка в дясно в която е сервиза. Има голям надпис "Кастрол". Имат компютърна диагностика, мерят плътност на цилиндрите, добре балансирани машини за гуми.... все хубави работи, ама взимат по-скъпо от кварталните гаражчета. Ти си решаваш къде да отидеш.
Поздрави и дано ти е на късмет колата.
за километрите не могат да ти кажат никъде с точност дали са въртени, но това няма значение ако колата е добра - двигател се ремонтира стига купето да не е удряно. Мога да ти препоръчам сервиз в Пловдив, където ходя аз и никъде другаде не давам да ми пипат колата, не че е "Мерцедес" колата ама.... Сервиза се намира на една пресечка на бул. "Скопие", пресечката на механотехникума, в противоположна посока. За по-лесно, качваш се по надлеза на "Билла" до централна гара и караш, като "Била-та" ти остава от дясна страна. На предпоследното голямо кръстовище завиваш на ляво и караш почти до края на улицата. Малко преди краят на павирана улица в ляво е механотехникума, в дясно е НАП, а малко преди НАП има една пряка в дясно в която е сервиза. Има голям надпис "Кастрол". Имат компютърна диагностика, мерят плътност на цилиндрите, добре балансирани машини за гуми.... все хубави работи, ама взимат по-скъпо от кварталните гаражчета. Ти си решаваш къде да отидеш.
Поздрави и дано ти е на късмет колата.
Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”