СТРАТОС на Сливница?

Оплачете се от неграмотни майстори или похвалете някой, който си разбира от работата ... Споделете от къде купувате части за вашят VW
Потребителски аватар
Airis
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

СТРАТОС на Сливница?

Мнениеот Airis » Вто 12 фев 2008 23:51

Доста рових из форума, а не открих нищо за тях. Доста работи направиха по Голфа, кажете да очаквам ли проблеми? Като цяло впечатленията ми са положителни, но ще споделям тепърва....

Потребителски аватар
rymo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rymo » Вто 19 фев 2008 19:26

Здравей колега.
Извинявам се, че така в твойта тема, но сподели, моля какво са ти правили и колко ти е излязло като цена приблизително за работа и части.
Днес се отбих в този сервиз да попитам за смяна на маслото в скоростите и познайте кой семеринг, на кое на скоростите за Поло-то ми :D .
Дадоха ми приблизително цена към 80 + лв.
- масло Мобил към 25-26 лв./л.- полусинтетика
- семеринг към 7-8 лв. (човека с когото говорих твърди, че продават оригинални части)
- и 20-ина лв. за работа.
Не знам дали цената е добра, но ако са коректни откъм работа ще ходя при тях, защото офиса ми е на 5 мин.

Потребителски аватар
Airis
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Airis » Сря 20 фев 2008 22:21

Много ми е интересно как така нито един колега не изказа мнение за сервиза, но на мен ми се стори малко скъпичко за една процедура и евтино за друга. Работят чисто и сравнително бързо, обслужването в самият сервиз е внимателно. Бележките са в колата и ще карам по памет, а утре ще допълня:

Смяна ангр. ремък с ролка - 90лв/тарифата им е 100 :shock /. По други сервизи цената варира от 60 до 80лв
Смяна на масло - 6лв/ при положение че маслото и филтъра са взети от тях би трябвало безплатно да го сменят/
Смяна на горивен филтър - 10лв
Смяна на тампона под инжекциона - 10лв
Самият тампон - 35лв /взеха го по поръчка, че наличният не ми го препоръчаха/
Смяна на филтър купе - 2лв
Ролка ремък - 41,60лв
Смяна на ролката - 10лв
MobilsuperS/10W40 - x13,60 за литър
Маслен филтър - 6,20 /purolator/

Останалите части си ги напазарувах сама от едно квалитетно квартално магазинче, мога да го препоръчам за Люлинчани/ако искат/:
Ремък+ролка - 32лв Dayco
Антифриз Лена - 6лв/л /Руски е, на -70 концентрат, много съм доволна от него/
Въздушен/7-8лв/, горивен/към 8-9лв/ и филтър купе/12лв/
Скоро вземах свещи NGK за Фиат /9лв бройката/

edit: с обещаните допълнения

Последна промяна от Airis на Чет 21 фев 2008 22:15, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
lyubobg
Автомобил:
Двигател:

Re: СТРАТОС на Сливница?

Мнениеот lyubobg » Сря 20 фев 2008 22:33

Airis написа:Доста рових из форума, а не открих нищо за тях. Доста работи направиха по Голфа, кажете да очаквам ли проблеми? Като цяло впечатленията ми са положителни, но ще споделям тепърва....

Чичо Гошо има информация за стратос :-)

http://www.google.bg/search?q=+%D0%A1%D ... =firefox-a

Потребителски аватар
Airis
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Airis » Сря 20 фев 2008 23:03

lyubobg написа:
Airis написа:Доста рових из форума, а не открих нищо за тях. Доста работи направиха по Голфа, кажете да очаквам ли проблеми? Като цяло впечатленията ми са положителни, но ще споделям тепърва....

Чичо Гошо има информация за стратос :-)

http://www.google.bg/search?q=+%D0%A1%D ... =firefox-a

Спор няма - Гугъл знае всичко, исках да получа форумджийско мнение, все пак сервиза не е от вчера. А от кофти майстори се пати повече отколкото от кофти части :) На първо място в търсачката излиза моят пост :lol:

Потребителски аватар
rymo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rymo » Пон 17 мар 2008 17:34

За "Стратос"- смяна семеринг на избирача (превключвател) на скоростите:
- семеринг- 5 лв.;
- работа- 15 лв.;
- преглед ходова част- 10 лв.
Всичко казано по-горе от колежката( струва ми се :) ) е вярно- работят чисто, сравнително бързо, някои цени и липса на намаления са странни( за сметка на други- като следващо посещение в сервиза например), точни са с клиентите (според мен).
Седмица по-късно пак там да ми оправят издевателствата на един квартален майстор, при когото имах глупостта да отида.
Фиксиране на скоростите(дърпах колата до там с пре...н ск. лост и блокирала на някаква предавка :evil:) и възстановяване на поражения върху превключвателя.
Смятам ,че са коректни и точни ( благодарности на Мартин- зам. началник сервиз за отношението).
Един + от мен.

ganbox
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ganbox » Чет 09 авг 2012 17:31

Искам да ви обърна внимание да внимавате с този сервиз Стратос!
Ето една скорошна история https://www.facebook.com/ganbox/posts/10151084104020782
:не:
:deal

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”