СТРАТОС на Сливница?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
- Airis
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
СТРАТОС на Сливница?
Доста рових из форума, а не открих нищо за тях. Доста работи направиха по Голфа, кажете да очаквам ли проблеми? Като цяло впечатленията ми са положителни, но ще споделям тепърва....
Здравей колега.
Извинявам се, че така в твойта тема, но сподели, моля какво са ти правили и колко ти е излязло като цена приблизително за работа и части.
Днес се отбих в този сервиз да попитам за смяна на маслото в скоростите и познайте кой семеринг, на кое на скоростите за Поло-то ми
.
Дадоха ми приблизително цена към 80 + лв.
- масло Мобил към 25-26 лв./л.- полусинтетика
- семеринг към 7-8 лв. (човека с когото говорих твърди, че продават оригинални части)
- и 20-ина лв. за работа.
Не знам дали цената е добра, но ако са коректни откъм работа ще ходя при тях, защото офиса ми е на 5 мин.
Извинявам се, че така в твойта тема, но сподели, моля какво са ти правили и колко ти е излязло като цена приблизително за работа и части.
Днес се отбих в този сервиз да попитам за смяна на маслото в скоростите и познайте кой семеринг, на кое на скоростите за Поло-то ми

Дадоха ми приблизително цена към 80 + лв.
- масло Мобил към 25-26 лв./л.- полусинтетика
- семеринг към 7-8 лв. (човека с когото говорих твърди, че продават оригинални части)
- и 20-ина лв. за работа.
Не знам дали цената е добра, но ако са коректни откъм работа ще ходя при тях, защото офиса ми е на 5 мин.
- Airis
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Много ми е интересно как така нито един колега не изказа мнение за сервиза, но на мен ми се стори малко скъпичко за една процедура и евтино за друга. Работят чисто и сравнително бързо, обслужването в самият сервиз е внимателно. Бележките са в колата и ще карам по памет, а утре ще допълня:
Смяна ангр. ремък с ролка - 90лв/тарифата им е 100
/. По други сервизи цената варира от 60 до 80лв
Смяна на масло - 6лв/ при положение че маслото и филтъра са взети от тях би трябвало безплатно да го сменят/
Смяна на горивен филтър - 10лв
Смяна на тампона под инжекциона - 10лв
Самият тампон - 35лв /взеха го по поръчка, че наличният не ми го препоръчаха/
Смяна на филтър купе - 2лв
Ролка ремък - 41,60лв
Смяна на ролката - 10лв
MobilsuperS/10W40 - x13,60 за литър
Маслен филтър - 6,20 /purolator/
Останалите части си ги напазарувах сама от едно квалитетно квартално магазинче, мога да го препоръчам за Люлинчани/ако искат/:
Ремък+ролка - 32лв Dayco
Антифриз Лена - 6лв/л /Руски е, на -70 концентрат, много съм доволна от него/
Въздушен/7-8лв/, горивен/към 8-9лв/ и филтър купе/12лв/
Скоро вземах свещи NGK за Фиат /9лв бройката/
edit: с обещаните допълнения
Смяна ангр. ремък с ролка - 90лв/тарифата им е 100

Смяна на масло - 6лв/ при положение че маслото и филтъра са взети от тях би трябвало безплатно да го сменят/
Смяна на горивен филтър - 10лв
Смяна на тампона под инжекциона - 10лв
Самият тампон - 35лв /взеха го по поръчка, че наличният не ми го препоръчаха/
Смяна на филтър купе - 2лв
Ролка ремък - 41,60лв
Смяна на ролката - 10лв
MobilsuperS/10W40 - x13,60 за литър
Маслен филтър - 6,20 /purolator/
Останалите части си ги напазарувах сама от едно квалитетно квартално магазинче, мога да го препоръчам за Люлинчани/ако искат/:
Ремък+ролка - 32лв Dayco
Антифриз Лена - 6лв/л /Руски е, на -70 концентрат, много съм доволна от него/
Въздушен/7-8лв/, горивен/към 8-9лв/ и филтър купе/12лв/
Скоро вземах свещи NGK за Фиат /9лв бройката/
edit: с обещаните допълнения
Последна промяна от Airis на Чет 21 фев 2008 22:15, променено общо 1 път.
- lyubobg
- Автомобил:
- Двигател:
Re: СТРАТОС на Сливница?
Airis написа:Доста рових из форума, а не открих нищо за тях. Доста работи направиха по Голфа, кажете да очаквам ли проблеми? Като цяло впечатленията ми са положителни, но ще споделям тепърва....
Чичо Гошо има информация за стратос

http://www.google.bg/search?q=+%D0%A1%D ... =firefox-a
- Airis
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
lyubobg написа:Airis написа:Доста рових из форума, а не открих нищо за тях. Доста работи направиха по Голфа, кажете да очаквам ли проблеми? Като цяло впечатленията ми са положителни, но ще споделям тепърва....
Чичо Гошо има информация за стратос
http://www.google.bg/search?q=+%D0%A1%D ... =firefox-a
Спор няма - Гугъл знае всичко, исках да получа форумджийско мнение, все пак сервиза не е от вчера. А от кофти майстори се пати повече отколкото от кофти части

За "Стратос"- смяна семеринг на избирача (превключвател) на скоростите:
- семеринг- 5 лв.;
- работа- 15 лв.;
- преглед ходова част- 10 лв.
Всичко казано по-горе от колежката( струва ми се
) е вярно- работят чисто, сравнително бързо, някои цени и липса на намаления са странни( за сметка на други- като следващо посещение в сервиза например), точни са с клиентите (според мен).
Седмица по-късно пак там да ми оправят издевателствата на един квартален майстор, при когото имах глупостта да отида.
Фиксиране на скоростите(дърпах колата до там с пре...н ск. лост и блокирала на някаква предавка
) и възстановяване на поражения върху превключвателя.
Смятам ,че са коректни и точни ( благодарности на Мартин- зам. началник сервиз за отношението).
Един + от мен.
- семеринг- 5 лв.;
- работа- 15 лв.;
- преглед ходова част- 10 лв.
Всичко казано по-горе от колежката( струва ми се

Седмица по-късно пак там да ми оправят издевателствата на един квартален майстор, при когото имах глупостта да отида.
Фиксиране на скоростите(дърпах колата до там с пре...н ск. лост и блокирала на някаква предавка

Смятам ,че са коректни и точни ( благодарности на Мартин- зам. началник сервиз за отношението).
Един + от мен.
Искам да ви обърна внимание да внимавате с този сервиз Стратос!
Ето една скорошна история https://www.facebook.com/ganbox/posts/10151084104020782

Ето една скорошна история https://www.facebook.com/ganbox/posts/10151084104020782

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”