P.s. Уфффффф... пък новия му малък бегач, къв е лачен... майкоооо... ма нека той са си похвали с него.... Баси полото дръгливо
Сервиза на Pavcho
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
- scuba
- R.I.P. Holy Diver
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Сервиза на Pavcho
Мноооо съм доволен от момчето. До сега бях доволен от магазина му, сега съм доволен и от сервиза му
Другата седмица ше има по-трудна задача за пасатора, но вярвам че ще се справят момчетата. И най-голямата убавина в цялата дейност е, че не обикалям да си търся части
Оставям колата, он си има и магазин и сервиз. Кот му требе за сервиза си го зима от НАгъзина
А аз само си пия биичката отсртани
P.s. Уфффффф... пък новия му малък бегач, къв е лачен... майкоооо... ма нека той са си похвали с него.... Баси полото дръгливо
- tatenceto
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
[quote="Smoocki"]Е каде му е сервиза ? Някаде по Люлин ли ?
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.ph ... 6&start=30 там му е сервиза на павчо
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.ph ... 6&start=30 там му е сервиза на павчо
Re: Сервиза на Pavcho
scuba написа:Мноооо съм доволен от момчето. До сега бях доволен от магазина му, сега съм доволен и от сервиза муДругата седмица ше има по-трудна задача за пасатора, но вярвам че ще се справят момчетата. И най-голямата убавина в цялата дейност е, че не обикалям да си търся части
Оставям колата, он си има и магазин и сервиз. Кот му требе за сервиза си го зима от НАгъзина
А аз само си пия биичката отсртани
Обясни какви ремонтни работи се правят там, че не е ясно от поста ти! Явно се справя със задачите, въпросът е с какви
- Pav4o
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Основните дейности на сервиза са:
Монтаж, демонтаж и баланс на гуми, машинно изправяне на джанти, продажба на гуми джанти - нови и втора употреба.
Безплатна смяна на масло, при закупени от нас консумативи. Монтаж на автоаларми. Смяна накладки и дискове. И други бързи ремонтчета
Ако имате някакви въпроси, моля на ЛС
Сервизът се намира в кв.Люлин на бул.Петър Дертлиев срещу блок 020!
Монтаж, демонтаж и баланс на гуми, машинно изправяне на джанти, продажба на гуми джанти - нови и втора употреба.
Безплатна смяна на масло, при закупени от нас консумативи. Монтаж на автоаларми. Смяна накладки и дискове. И други бързи ремонтчета
Сервизът се намира в кв.Люлин на бул.Петър Дертлиев срещу блок 020!
- CRX Racing
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”