боядисване на един елемент...
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
- mitko66
- Автомобил: MK8 eTSI DSG
- Двигател:
боядисване на един елемент...
Имам нужда да пребоядисам предния капак на полото, боята нещо се е прецакала...нямам си идея къде да отида...пробвах в един магазин на Сикенс и от там ми дадоха адреса на сервиза си...на ботевградско шосе....та отидох, говорих с човека и той ми каза 170-180 лева за преден капак...вижда ми се много...заслужава ли си, все пак е стара кола...ако някой има идея къде мога да свърша тази работа качествено и на разумна цена да помага...
мерси

- holy_man
- Автомобил:
- Двигател:
имам едно приятелче което има сервиз и там боядисва много е добър и не взема много скъпо,ще го питам колко горе долу ще струва и ще го постна тука в тази тема.
Ако съм разбрал добре капака на полото ще се изчуква,китва и боядисва.В петък ще ти пиша тук в темата подробности.Иначе сервиза е в София малко след моста 4авдар посока Хаджи Димитър.
Ако съм разбрал добре капака на полото ще се изчуква,китва и боядисва.В петък ще ти пиша тук в темата подробности.Иначе сервиза е в София малко след моста 4авдар посока Хаджи Димитър.
- scuba
- R.I.P. Holy Diver
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
gti_power написа:...само боядисва или и изчуква ?
че имам и за изчукване / китване малко ....
после боя .
Няма проблеми с изчукването и боядисването. Само ще ти кажа, че след катастрофата ми миналата седмица (предна броня, маска, капак, радиатор....) обрави ВСИЧКО. Изобщо не си личеше че колата е удряна. И всичко това за 8 часа.

- teneketo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
А каква ти е боята металик или акрилна щото ако е металик може да не ти оцелят цвета съвсем точно и ще трябва да се прелива на калниците за да не си личи.
Иначе в по- големите сервизи цената е такава, а на места дори и повече.
Що се однася до т.н. гаражни майстори ( какъвто съм и аз) трябва да си готов на компромиси между цена и качество . Не , че в гаража неможе да се постигне завидно качество , но има много т.н. " майстори" от които лошо ще ти стане. Затова моя съвет е да отидеш при човек на който може да му гласуваш доверие и за работата на който имаш ноблюдения.
Инак трябва да ти излезе около 100 лв. и два дни време.
Успех
Иначе в по- големите сервизи цената е такава, а на места дори и повече.
Що се однася до т.н. гаражни майстори ( какъвто съм и аз) трябва да си готов на компромиси между цена и качество . Не , че в гаража неможе да се постигне завидно качество , но има много т.н. " майстори" от които лошо ще ти стане. Затова моя съвет е да отидеш при човек на който може да му гласуваш доверие и за работата на който имаш ноблюдения.
Инак трябва да ти излезе около 100 лв. и два дни време.
Успех

- teneketo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ми тогава отиваш някъде където правят боя ( от зад в багажника имаш една хартиена лепенка на нея ти пише номера на боята ) и да ти забъркат 300 гр. или пък може да се договориш с майстора ти той да се занимава с тази процедура.
Всичко останало си е работа на майстора ти
твойта работа ще е да си вземеш колата готова .
Успех
Всичко останало си е работа на майстора ти

Успех
Re:
scuba написа:Имам много добър бояджия. Не взема скъпо и работи мноо добре. Ако искаш пиши на ЛС да ти дам телефона
колега, моля за координати на този бояджия. Трябва да боядисвам задна броня лилав металик на поло и за някаква мижава пукнатина не ми се дават 120 лв. Да бях си я чукнала аз да се примиря, ама ме забърсаха в паркирало състояние. И трябва да го напрява бързо, че застрахователите напират да я маркирам.

- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
Re: боядисване на един елемент...
Ихааа...тема от преди 4 години...скубич, дали е жив мастера още 

- Iavor
- Автомобил: Škoda Octavia VRS
- Двигател: CEGA 2008
Re: Re:
elisa9 написа:scuba написа:Имам много добър бояджия. Не взема скъпо и работи мноо добре. Ако искаш пиши на ЛС да ти дам телефона
колега, моля за координати на този бояджия. Трябва да боядисвам задна броня лилав металик на поло и за някаква мижава пукнатина не ми се дават 120 лв. Да бях си я чукнала аз да се примиря, ама ме забърсаха в паркирало състояние. И трябва да го напрява бързо, че застрахователите напират да я маркирам.
Скубата отдавна не се гмурка тук.
Ще ти дам на Л.С. телефона на майстор,от който аз съм много доволен.
Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”