Здравейте,
Да ви се оплача, че в този шибан сервиз ми взеха 50 ЛЕВА за смяна на термостат - с мой термостат и БЕЗ да ми доливат антифриз, за най-изчистения двигател 1.8 моно на Венто. Вдигнах скандал, но нищо не помогна. Тия са тъпи задници. Нито шеф, нито майстор са хора. Абсолютни скъпчии.
Миналата година ходих с Поло 1.4 моно за диагностика. "Майсторът" ръчка, чуди се и каза да съм отидел на следващия ден при колегата му. На следващият ден колегата след 1 час чудене ми каза: "Ами може да е всичко - свещи, дистрибуторна капачка, палец, кабели и евентуално компютър." Пълна пародия. Колата менеше оборотите до последно.
Не ходете там по никакъв повод.
ВИП Сервиз - Младост 1 - НЕ ХОДЕТЕ ТАМ, УЖАС
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
- scuba
- R.I.P. Holy Diver
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: ВИП Сервиз - Младост 1 - НЕ ХОДЕТЕ ТАМ, УЖАС
li4ko написа:.. ми взеха 50 ЛЕВА за смяна на термостат..
Eми аз обикновенно като отивам в сервиз предварително питам колко ше ми излезе. И си решавам дали да си оставя колата. А ако ти си решил да се правиш на тежък "Абе сменяйте. Няма проблем" аз и 200 лв щях да ти взема!!!!
А относно качеството им, има изписани достатъчно теми. Ма както вика бомбаджията - първо чети, па после реви
© написа:Съгласен съм напълно с колегите ... но се пак за масло сервиза става
Нищо не става тоя сервиз, но са ми доста близо и реших да сменя маслото при тях. След всички псувни които чух по адрес на немските коли и глупавите им кори под двигателя резултата беше една загубена щипка на кората. Майстора решил да вземе една от подкалника. След това при каране с по-висока скорост, от вятъра подкалника се триеше в гумата. Резултата беше 80 лв на минус.
А беше един от сериозните им майстори уж ...
Учудващо е колко поразии могат да направят некадърните майстори дори с най-елементарни интервенции.
- Разузнавач
- Автомобил:
- Двигател:
з
боже тук за няколко дена се получиха няколко теми - неходете там неходете тук.В Сф май имате сериозен проблем със сервизите.....Ама то си е така де,когато работата упре до майстори става чудо
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
Re: з
а ти във форума за няколко дни поосра доста темиРазузнавач написа:боже тук за няколко дена се получиха няколко теми - неходете там неходете тук.В Сф май имате сериозен проблем със сервизите.....Ама то си е така де,когато работата упре до майстори става чудо

- веселин
- Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
- Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
- Контакти:
Re: з
LILO&STICH написа:а ти във форума за няколко дни поосра доста темиРазузнавач написа:боже тук за няколко дена се получиха няколко теми - неходете там неходете тук.В Сф май имате сериозен проблем със сервизите.....Ама то си е така де,когато работата упре до майстори става чудо
Това е с разузнавателна цел - въпроса е да се Упре тук таме колегата!

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”